Home Algemeen MAN VERMOORDT VROUW EN HOUDT TWEE KINDEREN GEGIJZELD IN KRABI

MAN VERMOORDT VROUW EN HOUDT TWEE KINDEREN GEGIJZELD IN KRABI

0
MAN VERMOORDT VROUW EN HOUDT TWEE KINDEREN GEGIJZELD IN KRABI

~OVER DE ROOIE GAAN~

(De perken te buiten gaan)


KRABI:- In Krabi heeft zich gisteren een tragedie voorgedaan, een Thaise man zou zijn vrouw naar de dood hebben gewurgd en heeft zijn twee kinderen in Krabi hebben gegijzeld.De politie van Khao Panom werd gisterochtend op de hoogte gebracht van familiedrama in een huis in Khao Panom.

Politie, soldaten en reddingswerkers arriveerden om een ​​totaal overstuurde, de 34-jarige Prateep Cueaput, aan te treffen. Hij had zich in zijn huis met zijn 4 en 8-jarige kinderen, samen met zijn overleden vrouw verschanst.

De politie nam drie uur de tijd om met de over de rooie zijnde khun Prateep te onderhandelen tot de man het raam opende en zijn achtjarige zoon. Hij hield zijn vier jaar oude dochter bij zich terwijl de onderhandelingen werden voortgezet.

Uiteindelijk renden soldaten door een raam naar huis en namen Prateep in de houdgreep en werd vervolgens naar het politiebureau van Khao Panom gebracht. Zijn vier jaar oude dochter was getraumatiseerd maar verder OK. Prateep testte positief op drugs.Het lichaam van de 32-jarige Korakot Jantawong werd in het huis gevonden met blauwe plekken in haar nek. De politie geloofde dat ze minstens 10 uur eerder moet zijn gewurgd.

Khun Prateep is beschuldigd van moord en het gijzelen van mensen.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: The Thaiger
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Thaiger