MAN UIT NAKHON PATHOM VRIJGESPROKEN VAN DIERENMISHANDELING VAN HET VOEREN VAN KATTEN KARKASSEN AAN ZIJN PYTHON

0
258

~DIE GEKHEID ZAAIT ZAL DWAASHEID OOGSTEN~

(Als je gekke dingen doet moet je de gevolgen ervan ondervinden)


NAKHON PATHOM:- Een man in het Bang Lane-district van Nakhon Pathom is vrijgesproken van dierenmishandeling nadat een Facebook-bericht hem in het spotlicht had geplaatst dat hij zijn lievelingshuisdier, zijn python voedde met een karkas van een kat, aldus de waakhond van Thailand.

Volgens de Waakhond van Thailand werd de man werd vrijgesproken van de dierenmishandeling nadat de functionarissen ontdekten dat hij het karkas van een kat die door een auto was gedood, en deze toen aan zijn python voerde.

Volgens Watchdog Thailand zou de Thaise man een vergunning hebben om twee gouden pythons en drie andere pythons als huisdier te houden. Hij bleek ook vijf vreemde soorten schildpadden in zijn bezit te hebben, maar de wet verplicht hem niet om deze te registreren.

De dierenliefhebber moest zich afgelopen maandag op het politiebureau Bang Lane melden nadat zijn Facebook-bericht dat een protest van dierenliefhebbers trok.

De man verklaarde aanvankelijk in de posting dat hij de kat had gevangen om zijn python te voeden, maar later veranderde hij zijn verklaring dat de kat door een auto was aangereden, dus voerde hij het karkas aan zijn slang.

De Waakhond Thailand verklaarde dat ze het politiebureau van Bang Lane gevraagd hadden om een ​​onderzoek in te stellen naar mogelijke dierenmishandeling omdat de groep had vernomen dat sommige pythonfokkers beweren dar ze op Facebook katten overnemen om deze vervolgens aan katten te voeren.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Centraal Thailand
Bron: The Nation