MAN SPRINGT VAN ZIJN BALKON IN BANGKOK

0
585

~DE SLEUTEL OP DE DOODSKIST LEGGEN~

(Een erfenis weigeren)


BANGKOK – Een 65 jarige man heeft zijn leven beĆ«indigd door van zijn balkon te springen in het district Nong Khaem.

Pol kap Narong Thiankanthet, assistent inspecteur van het bureau Nong Khaem zegt dat het incident plaats vond om 01.00 uur bij het Nong Khaem Condotel. De overledene is geĆÆdentificeerd als Pinij Sukha. Hij woonde op de zesde verdieping.

De politie heeft geen sporen van een misdrijf gevonden in zijn appartement. Er is een briefje gevonden waarin gevraagd wordt om de sleutel van zijn appartement aan zijn jongere zus te geven.

De buurman, Wanchai Anmun, 30, zei tegen de politie dat Pinij al jaren tegenover hem woont, en nooit bezoek had gehad. Hij was een aardige man die de laatste tijd klaagde over zijn gezondheid. “Als er iets met me gebeurt, help me dan zodat mijn zuster de sleutel van mijn appartement krijgt”, had hij hem recentelijk gevraagd.

Wanchai zei dat zijn buurman gewoonlijk de deur open liet staan met de lichten aan. Maar toen hij die avond thuis kwam zag hij dat de deur gesloten, en het licht uit was. daarop vermoedde hij onraad en belde de politie.

In Thailand is een vrijwilligersorganisatie vertegenwoordigd, welke 24 uur per etmaal te bereiken is, voor mensen die in geestelijke nood verkeren en willen praten.
Als u geestelijke gezondheidszorg nodig heeft of iemand kent die dat nodig heeft. Neem dan contact op met deze organisatie Samaritans of Thailand, telefoon 02-713-6791 (Engels), 02713-6793 (Thais) of de hotline voor Thaise geestelijke gezondheid op 1323 (Thais ).

Informatie en bron:
Foto’s: PhotoStock
Content: B. Botje in Bangkok
Bron: Thai Visa