MAN ONTSNAPTE NADAT HIJ ZIJN EX-VRIENDIN IN MAI KAO OM HET LEVEN GEBRACHT HEEFT!

0
208

~ER DE BALEN VAN HEBBEN~

(Er genoeg van hebben)


PHUKET: De politie jaagt op een man die gisteren zijn ex-vriendin in Mai Khao doodstak waarna hij er ijlings vandoor ging. De politie gelooft dat de gewelddadige daad over jaloezie ging. De twee waren drie maanden samen geweest.

De politie van Tha Chatchai Police werd gistermiddag om 16.30 uur ervan op de hoogte gesteld dat zich in Soi 1 voor de Tha Chatchai-tempel in Maikhao een brute steekpartij had plaatsgevonden.

Op het moment dat de politie en reddingswerkers arriveerden lag het lichaam van de 55-jarige Orrathai Fonghoay uit Trang, onder het bloed op de grond. De vrouw bleek vijf fatale steekwonden te hebben opgelopen, het lichaam van de vrouw werd naar het ziekenhuis van Thalang gebracht.Getuigen vertelden de politie dat de 55 jaar oude khun Orrathai ongeveer drie maanden samen met 69-jarige kun Somboon Saelao uit Phuket was geweest. Een week geleden had khun Orrathai de balen van khun Somboon en wilde van hem af, maar khun Somboon weigerde uiteen te gaan en confronteerde haar.

Gisteren kwam khun Somboon khun Orrathai tegen en kregen slaande ruzie waarbij khun Somboon een mes pakte en khun Orrathai doodstak, hij ging er na deze gruweldaad gelijk vandoor.

De politie heeft een arrestatiebevel uitgevaardigd om Somboon te arresteren.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: The Thaiger
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: The Thaiger