MAN IN RAYONG DOOR DE BUREN IN ELKAAR GESLAGEN OMDAT HIJ EEN HOND GEDOOD HAD OM OP TE ETEN

1
393

~WIE GOED DOET, DOET OOK ZICHZELF GOED, WIE WREED IS, KWELT OOK ZICHZELF~

(Door goed te leven heeft men veel vreugde)


RAYONG:- Gisteren is in deze aan de oostkust gelegen kustplaats, in de wijk Pluak Daeng een 32-jarige man gearresteerd omdat hij vermoedelijk, een teef die pas puppy’s had gekregen dood heeft geslagen. De man was van plan om de hond op te eten, zo maakte de politiecommissaris van het district Pluak Daeng, kapitein Nitithorn Thuaglad deze morgen bekend.

De verdachte, Khun Kumpa Somsri, werd in zijn gehuurde appartement gearresteerd, nadat hij afgelopen dinsdagavond een hond met een schoffel de hersens had ingeslagen, juist op het moment dat de puppy’s aan de tepels van de moederhond hingen.

Hij zou naar verluidt daarna de hond gegrild hebben, ondanks dat de buren probeerde te verhinderen dat hij daarmee kon doorgaan.
De dierenbeul bleef gezellig doorgrillen wat de buren zo kwaad maakte, dat er een handgemeen ontstond waarbij de buren zijn gezicht verbouwde, daarna haalde de buren het hondenkarkas weg om het te begraven.

De man is in staat gesteld voor het stelen van andermans eigendom en mishandeling van dieren, desondanks blijft hij zijn onschuld volhouden.

Informatie en bron:
Foto’s: The Nation
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: The Nation

1 REACTIE

Comments are closed.