MAN GAAT UIT ZIJN DAK NADAT HUJ ONTDEKT DAT ER GELD UIT DE SPAARPOT VAN ZIJN DOCHTER GEJAT IS

2
545

~WIE WAT BEWAART, DIE HEEFT WAT~
(Het bewaren van zaken kan op lange termijn voordelig blijken te zijn)


PATTAYA : Gisterenmorgen moest de politie er aan te pas komen nadat er zich een stevige geweldige vechtpartij tussen een man en zijn vriendin had plaatsgevonden, het een en ander zou voorgevallen zijn in een appartement in de buurt van de spoorlijn bij M. 5 in Nongprue, Banglamung.image

Toen agenten arriveerden was de strijd tussen een man en een vrouw nog steeds niet gestreden en het duurde dertig minuten om de twee kemphanen uit elkaar te halen zodat de situatie enigszins wat bekoelde.

De man, de vierendertig-jarige heer Booncheun Pothong, uitsmijter van beroep en zijn vriendin mevrouw Nathanan Thongdee, een eenendertig-jarige Go Go Bar serveerster, zaten beiden onder snijwonden en kneuzingen.image

Mr. Booncheun Pothong zei dat, hij in een woede-uitbarsting was geraakt nadat hij ontdekte dat er geld uit het spaarpotje van zijn dochtertje in zijn kamer ontbrak. Hij had dit geld gespaard om een leuk verjaardagscadeau voor de kleine te kopen.

Hij vermoedde dat zijn vriendin, met wie hij vijf maanden samenleefde, verantwoordelijk was voor deze diefstal en was laaiend op haar geworden.
Hij zei, dat het maar goed was, dat de politie tussenbeide was gekomen, want hij zou haar helemaal afgemaakt hebben.image

Ms. Nathanan bekende later dat zij inderdaad het geld uit het potje had genomen, omdat zij ten gevolge van de malaise in Pattaya niet rond kon komen, zij had nooit gedacht dat haar vriend zo boos zou worden.

Met dank aan www.PattayaOne.net

2 REACTIES

  1. go go bar serveerster die wegens malaise (gebrek aan toeristen die voor haar barfine willen betalen) dan maar de spaarpot van de kleine berooft om haar luxes te kunnen betalen. Niet beter dan een ladyboy die toeristen berooft. Scumbags van Pattaya.

Comments are closed.