Home Featured MAN BESTELT PAD THAI EN GELOOFT ZIJN OGEN NIET WANNEER HIJ DE REKENING KRIJGT

MAN BESTELT PAD THAI EN GELOOFT ZIJN OGEN NIET WANNEER HIJ DE REKENING KRIJGT

2
MAN BESTELT PAD THAI EN GELOOFT ZIJN OGEN NIET WANNEER HIJ DE REKENING KRIJGT

~HEET IN DE MOND, KOUD IN DE KONT~

(Vurige praatjes geven geen zekerheid voor vurige liefde)


JACKSONVILLE:- Logan Doan heeft zijn gerechten het liefst pikant. En dus bestelde de man uit het Amerikaanse Jacksonville, in de staat Florida, zijn Pad Thai ‘extra pikant’ toen hij onlangs ging lunchen. Toen hij daarna de rekening kreeg, kon zijn verbazing niet groter zijn.

Dat Thais voedsel pikant kan zijn, is algemeen geweten. Veel restaurants zwakken de graad van pikantheid dan ook al standaard af tot een iets meer Westers niveau. Dus vroeg Logan Doan, een Amerikaanse fan van pikant eten, expliciet om zijn Pad Thai ‘extra pikant’ te maken toen hij het gerecht onlangs aan een eetkraampje bestelde.

Zo gezegd, zo gedaan. De Pad Thai – bestrooid met stukjes rode peper – zelf viel naar eigen zeggen nog mee, maar Logans verbazing was groter toen hij de rekening kreeg. Maar liefst zeventien maal stond het supplement ‘pikant’ erop vermeld, wat zou betekenen dat zijn gerecht 17 keer pikanter was dan de standaard schotel. Nóg opmerkelijker was het ‘speciale verzoek’ dat onderaan zijn rekeningetje stond. “Laat hem spijt hebben van geboren te zijn”.

Man bestelt Pad Thai en gelooft zijn ogen niet wanneer hij de rekening krijgt.

Logan postte het speciale reçuutje op socialenetwerksite Reddit, waar het meer dan 100.000 vind-ik-leuks kreeg. Hijzelf vond de vermelding best grappig en zag het eerder als een uitdaging. Hij speelde de maaltijd zonder veel moeite binnen – spijt van zijn geboorte heeft hij voorlopig dan ook niet.

Informatie en bron:
Foto’s: Reddit
Content: Olleke Bolleke
Bron: nieuwsblad.be

2 REACTIES

Comments are closed.