LUCHTHAVENTAXI’S IN NEDERLAND EN BELGIË PEPERDUUR

2
254

~HET IS PEPERDUUR~

(Het is heel erg duur)


AMSTERDAM:- Luchthaventaxi’s in Nederland en België behoren tot de duurste in een onderzoek naar taxitarieven in twintig landen wereld. Zwitserland blijkt volgens een analyse van Taxi2Airport.com het duurste land wat betreft taxiritten vanaf vliegvelden, Egypte is het goedkoopst.

Voor een rit van vijf kilometer ben je in Zwitserland zo’n 22,68 euro kwijt, zo onderzocht het platform. Andere ‘dure’ landen hanteren tarieven variërend van 9,91 euro tot 15,64 euro voor vijf kilometer.

Het op één na duurste land is Japan, gevolgd door Duitsland, Nederland en België. Het is daarbij opvallend dat, afgezien van Japan, de duurste taxilanden in West-Europa te vinden zijn.

Met een prijs van 0,84 euro voor een rit van vijf kilometer is Egypte het goedkoopste taxiland. Verder zijn het vooral Aziatische landen die in de top tien goedkoopste landen staan. Ook India (1,29 euro), THAILAND (1,41 euro), Indonesië (1,68 euro) en Maleisië (1,70 euro) en zijn relatief goedkope landen waar je voor een ritje minder dan 2 euro kwijt bent.

Toch gloort er in licht aan de horizon! In namelijk meer dan 130 landen heeft “taxi2airport.com” een service, een bedrijf dat reizen verrassend eenvoudig en plezierig maakt tegen alleszins aannemelijk kosten.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Pixabay
Content: Niek Vernooij
Bron: zakenreisnieuws.nl

2 REACTIES

  1. Geachte Auke Boon,dank je wel voor je reactie v.w.b. classic cars.Ik ben al bij de classic cars friends Pattaya
    aan gesloten.Jammer is dat er geen samenwerking is met andere clubs.Zodoende weet je niets.Idd kan je
    op internet kijken,maar dan ben je meestal te laat! M.vr. gr. Bert Lemstra

Comments are closed.