LUCHTHAVEN VAN KOH SAMUI TOT EN MET ZONDAG GESLOTEN ALS GEVOLG VAN DE TROPISCHE STORM

0
356

~DAAR NIET ZIJN OM VLIEGEN TE VANGEN~

(Niet gekomen om de tijd de verdoen)


KOH SAMUI:- De internationale luchthaven van Koh Samui zal tot 6 januari gesloten zijn vanwege de storm in Pabuk die op de vierde het zuiden van Thailand nadert.

De Pabuk is een tropische storm die Thailand harder zal treffen dan welke storm dan ook in decennia heeft gedaan en dat er in sommige gebieden misschien niets meer te vinden is. Eergisteren waren er 5 speciale vluchten van Bangkok Airways naar Bangkok ingelast om de toeristen en inwoners die het eiland moesten verlaten een veilig heenkomen te geven.

Er was eergisteren een menigte burgers op de luchthaven van Koh Samui die stonden te trappelen om naar Bangkok gebracht te worden. Bangkok Airways heeft de vraag beantwoord om 5 speciale vluchten in te lassen die aansluiten op transfervluchten in Bangkok.

Er is een beveiligingsteam op de luchthaven aanwezig dat is voorbereid op noodsituaties en om verzoeken van passagiers te ondersteunen. De verkeerstoren lette goed op veranderde weersomstandigheden en zorgde ervoor dat alle vluchten konden vertrekken.

Olleke Bolleke in Zuid Thailand