Home Algemeen LOKALE VISSER UIT ZUID THAILAND VINDT IN DE OCEAAN EEN DRIJVENDE IPHONE EN BRENGT DEZE TERUG BIJ DE AMERIKAANSE EIGENARESSE

LOKALE VISSER UIT ZUID THAILAND VINDT IN DE OCEAAN EEN DRIJVENDE IPHONE EN BRENGT DEZE TERUG BIJ DE AMERIKAANSE EIGENARESSE

0
LOKALE VISSER UIT ZUID THAILAND VINDT IN DE OCEAAN EEN DRIJVENDE IPHONE EN BRENGT DEZE TERUG BIJ DE AMERIKAANSE EIGENARESSE

~DE RECHTE WEG IS DE BESTE WEG~

(Eerlijkheid loont)


TRANG:- Een lokale visser uit de provincie Trang vond in de oceaan een drijvende iPhone in een waterdicht tasje. De visser deed er alles aan om de telefoon veilig terug bij de Amerikaanse toerist te bezorgen. Het Amerikaanse meisje was buitengewoon dankbaar en gaf 2000 Baht aan visser als een geschenk voor zijn vriendelijkheid en eerlijkheid.

Het redactieteam van Workpoint News werd op de 21e van deze maand gecontacteerd door de visser die de telefoon had gevonden. Hij verklaarde dat de IPhone in een zakje dobberend bij het strand van Koh Kradan in het district Kantang in de provincie Trang had gevonden. De visser was khun Rungroj Benmud die als lokale visser in het gebied werkt.

Khun Rungroj meldde zijn vondst bij de plaatselijke politie, die beloofde van alles uit de kast te halen om de rechtmatige eigenaar op te sporen. Maar voordat de politie dit kon doen, belde het meisje de telefoon op. Khun Rungroj en het meisje maakte een afspraak om de telefoon te overhandigen.

Het Amerikaanse meisje, Zari genaamd, was in de oceaan bij Trang gaan zwemmen, de telefoon viel uit haar broekzak terwijl ze in de oceaan zwom. Gelukkig was het zakje zo ontworpen dat het geheel waterdicht moest zijn en werd de telefoon ongedeerd gevonden.

Mrs. Zari was met haar Canadese vriendin op een rondreis in het koninkrijk en verbleef meer dan een week in Trang. De dag dat de visser haar telefoon in de oceaan vond, was dezelfde dag dat Mrs. Zuri een vlucht naar Bangkok zou nemen en vervolgens de dag erna naar New York in de Verenigde Staten terug te vliegen.

Khun Rungroj en Mrs. Zari ontmoetten elkaar op de luchthaven van Trang, Mrs. Zari was bijzonder dankbaar voor de vriendelijkheid van Rungroj om de telefoon aan haar terug te geven en besloot om hem 2000 Bath te geven als vindersloon.

Khun Rungroj verklaarde dat hij zich geweldig voelt dat hij de ervaring van Zuri in Thailand gedenkwaardig zou kunnen maken.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Workpoint Nieuws
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: Thairesidents.com