Home Nieuwsflitsen Lichaam van vermiste bemanningslid gevonden in geborgen boot

Lichaam van vermiste bemanningslid gevonden in geborgen boot

0
Lichaam van vermiste bemanningslid gevonden in geborgen boot

SAMUT PRAKAN: Het lichaam van een vermiste bemanningslid werd dinsdag gevonden in een geborgen vissersboot die naar verluidt werd overspoeld door de kielzog van een vrachtschip in de Chao Phraya-rivier op dinsdag.

Het lichaam van Singh Kuekit, 50, werd gevonden in de Por Thanu Thong-visserijtreiler nadat het dinsdagmorgen rond 8.30 uur werd geborgen. Het lichaam werd naar het Samut Prakan-ziekenhuis gestuurd.

Chutawat Maboontham, eigenaar van het schip, beloofde volledige assistentie te verlenen aan de familie van de dode bemanningslid, die meer dan 10 jaar met hem had samengewerkt.

Hij zei dat het ongeluk met zijn vaartuig en visuitrusting ongeveer 10 miljoen baht schade heeft veroorzaakt. Hij wil een vissersboot huren om zijn vaartuig naar een werf in Samut Sakhon te trekken voor reparatie.

De Por Thanu Thong met 23 bemanningsleden kapseisde afgelopen maandagavond ongeveer 19.00 uur aan de monding van de Chao Phraya-rivier.

Één bemanningslid verdronk, drie raakten gewond en de anderen werden gered. Een marine-patrouilleboot werd naar de site gestuurd om hen te helpen

Bron: Bangkok Post