LEZER TELEGRAAF IN NEDERLAND WAARSCHUWT: “VOORKOM ALSNOG EEN POCH II”

0
671

~VAN DE PRINS GEEN KWAAD WETEN~

(Uiterst argeloos zijn)


NEDERLAND:- Poch is vrij na acht jaren onrecht en gaat claimen bij de Nederlandse staat. Terecht, vindt A. Beukering. Binnenkort staat het OM binnenkort wederom een dergelijke aanklacht te wachten.

De Ombudsman heeft in het geval van Johan van Laarhoven ( door verzoek NL openbaar ministerie onterecht vast in Thailand) in zijn eigen vooronderzoek al aangegeven dat hij vermoedt dat het OM ook in deze zaak onjuist en onrechtmatig heeft gehandeld. Poch II komt eraan.

Gerard Spong heeft zich in deze zaak vastgebeten, vecht voor rechtvaardigheid en verbaast zich met zijn gehele team helaas dagelijks over de dubieuze en vertragingspraktijken van het OM. Het zelfreinigend vermogen lijkt ook in dit overheidsapparaat te ontbreken waardoor de kamer aan zet is.

De fracties (o.l.v. Vera Bergkamp van D66 ?) hebben nu de kans om van Laarhoven en zijn vrouw snel naar NL te laten halen door de regering te dwingen het uitleveringsverzoek bij de Thaise autoriteiten onmiddellijk in te dienen. Hierdoor kan het recht alsnog zijn beloop krijgen.

De schoonveegoperatie van het OM kan niet langer op zich laten wachten!! De burger wil openheid en transparantie, een betrouwbare overheid en geen achterkamertjes, excuses en / of claims achteraf!

Voorkom alsnog een Poch II.

A. Beukering, Scheveningen
Bron: http://telegraaf.nl/e/29649929