LAMPANG IS DE WARMTE PROVINCIE VAN THAILAND OP HET MOMENT MET 43 GRADEN CELSIUS

0
146

~DE MUSSEN VALLEN DOOD VAN HET DAK~

(Het is snikheet)


LAMPANG:- De Thaise meteorologische afdeling heeft gisteren de weersvoorspelling van de 18e tot de 23e van deze maand uitgegeven.

Het bovenste deel van Thailand wordt heet tot extreem heet van de 19e tot de 21e. In sommige gebieden is er kans op regen en harde wind. Wat betreft de 22e tot de 23e, wordt verwacht dat het noordoosten van Thailand en het oosten van Thailand regen zullen krijgen.

De TMD waarschuwt de mensen om voorzorgsmaatregelen te nemen wanneer ze in het bovenste deel van Thailand verblijven. Probeer de komende week zo veel mogelijk uit de directe zon te blijven.

De provincie Lampang is al meer dan een week kampioen in als de warmste provincie van het land. De gemiddelde temperatuur in Lampang ligt op 43 graden Celsius. Op dit niveau van hitte worden mensen van Lampang sterk aangeraden om de directe zon te vermijden, zonnebrandcrème te dragen wanneer mogelijk om te beschermen tegen hitteschade en om gehydrateerd te blijven. Directe blootstelling aan de zon kan leiden tot hitteberoerten die levensbedreigend kunnen zijn.

De warmste provincies zijn meestal provincies in het noorden van Thailand. De 2e plaats gaat naar Mae Hong Son en Tak met een gemiddelde temperatuur van 42 graden Celsius. Chiangmai, Nan, Loei, Nakhon Sawan en Kanjanaburi staan ​​op de 3e plaats met een gemiddelde temperatuur van 41 graden Celsius. De 4e plaats gaat naar Phetchabun, Khon Kaen en Nakhon Ratchasima met een gemiddelde van 40 graden Celsius.

Voor degenen die in Centraal-Thailand wonen, de laagste temperatuur is daar 24 tot 29 graden Celsius en de hoogste temperatuur ligt tussen de 37 tot 42 graden Celsius.

Voor degenen die in Bangkok en de buitenwijken van de stad wonen, daar is de laagste temperatuur tussen de 26 tot 29 graden Celsius en de hoogste temperatuur ligt tussen 35 en 39 graden Celsius.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Workpoint
Content: Olleke Bolleke in Thailand
Bron: Thairesidents.com