KOREAAN BEKLAAGT ZICH BIJ POLITIE PATTAYA NADAT TAXICHAUFFEUR MET ZIJN TAS VANDOOR GING

0
147

~IN GEEN VELDEN OF WEGEN TE ZIEN ZIJN~

(Iets is helemaal nergens te vinden)


PATTAYA:- Een Koreaanse zakenman diende gisteravond een klacht in bij de politie, waarbij hij een taxichauffeur ervan beschuldigde tas met contant geld, een paspoort en creditcards gestolen te hebben en er vervolgens vandoor ging.

De politie van Chonburi werd gisteravond om 23.45 uur
op de hoogte gesteld van een diefstal en haastte zich om de 25-jarige Koreaan Sangyong Jong (geen officiële spelling) te ontmoeten bij een benzinestation op de randweg van Chonburi in Tambon Nong Mai Daeng van het district Muang.

De zakenman vertelde dat hij de taxi huurde had om hem van Pattaya naar Bangkok te brengen, toen de taxi bij een tankstation aankwam, vertelde de chauffeur dat hij gas zou tanken.

De zakenman vertelde dat hij even naar het toilet gin, toen hij terug kwam was de taxi met al zijn bagage in geen velden of wegen meer te bekennen.

Hij vertelde dat hij in zijn tas een portemonnee had met 4.000 Baht, een tabletcomputer, zijn paspoort, creditcards en verschillende documenten. Hij verklaarde dat de activa ongeveer 100.000 Baht waard waren.

De patrouillepolitieagent nam de Koreaan mee naar het politiebureau om daar zijn procesverbaal op te maken. De Koreaan vertelde de politie dat alle documenten erg belangrijk voor hem waren.

Informatie en bron:
Illustraties: PattayaNews
Content: Olleke Bolleke in Oost Thailand
Bron: The Nation