KOPPEL ‘LIST & BEDROG’ TREKKEN TELEFOONWINKEL IN CHONBURI LEEG EN LATEN EEN SCHADE ACHTER VAN 370.000 ACHTER

1
543

~WIE ZIJN SCHULDEN BETAALD WORDT NOOIT ARMER~

(Wat je leent, dien je ook weer teruggeven)


CHONBURI:- Gisteren trad Miss Nuttida Choychod, eigenaresse van een in het centrum van Chonburi gelegen telefoonwinkel in contact met een bevriende journalist van Olleke Bolleke. Nuttida liet de ID kaarten van een werkneemster zien, deze jonge dame zou samen met haar vriend de winkel van Nuttida geplunderd hebben.

Miss Nuttida vertelde dat de 25-jarige Miss Piyathida Rienthongthai eerder deze maand bij haar in de winkel was gaan werken, zij zou een relatie hebben met de 29 jaar oude Chentawan Asure.

Ze vertelde dat zij de 25-jarige Piyathida vertrouwde, juist van dit vertrouwen werd misbruik gemaakt, zo zou later blijken.

Op de avond van 27 november zagen Miss Piyathida en haar vriend kans om s’avonds om 22.00 uur de winkel leeg te halen.
Zij namen op hun rooftocht 13 iPhone’s, een hele doos met
prepaid kaarten ter waarde 152.000 baht, 30.000 contant geld mee, alles bij elkaar zou tegen de 372.950 baht gaan lopen. Ze hadden slechts enkele minuten nodig om de winkel van Piyathida aan het einde van zijn bestaan te helpen

Miss Nuttida vertelde wel dat ze gemerkt had dat met enig regelmaat miss Piyathida door een man op een brommer bezocht werd, zij had gezien dat haar werkneemster geld aan de man gaf, waarschijnlijk was deze man een geldophaler van een loanshark en kwam geld innen voor zijn baas.

Bron: Olleke Bolleke

1 REACTIE

Comments are closed.