KONING VIJARALONGKORN SCHENKT NOODPAKETTEN AAN DE OVERSTROMING’S-SLACHTOFFERS IN NOORD OOST THAILAND

0
309

~EEN ROYAAL GEBAAR~

(Een genereus, vrijgevig gebaar)


KHON KAEN:- De privé secretaris van Zijne Majesteit de Koning, khun Ampon Kittiampon heeft gezamenlijk met de Rajaprajanugroh stichting bijna 3.500 noodpakketten aan de door overstromingen getroffen inwoners van Khon Kaen overhandigd.

De pakketten waren schenkingen van Zijne Majesteit de Koning.

In afzonderlijke ceremonies werden er 1.997 pakketten in een hal in het district Ban Phai en 1.497 in Wat Sai Thong van het hoofddistrict overhandigd.

De privé secretaris overhandigde tijdens het inspecteren van overstromingsgebieden drie hulppakketten aan Ban Phai-bewoners persoonlijk te midden van alle andere getroffen slachtoffers.

De provincie Khon Kaen werd afgelopen vrijdag en zaterdag zwaar getroffen door een langdurige regenval, welke werd veroorzaakt door de storm Podul en waarbij drie mensen om het leven kwamen. Komend weekend wordt er wederom veel regen verwacht in Noordoost Thailand.

Sinds 31 augustus zijn er 41.283 huishoudens met 202.838 inwoners getroffen er in zeven districten, te weten: Noen Sila, Chonnabot, Waeng Noi, Nong Song Hong en Ban Hat evenals Ban Phai en het hoofddistrict van deze provincie.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Daily News
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Daily News