Home Thailand Bangkok KLOPJACHT OP ONTVOERDER IN HUA HIN

KLOPJACHT OP ONTVOERDER IN HUA HIN

0
KLOPJACHT OP ONTVOERDER IN HUA HIN

~DE DOOD OP HET LIJF JAGEN~

(heel erg laten schrikken)


HUA HIN – Over ontvoering gesproken, dat kunnen de Thais ook. De politie van de badplaats Hua Hin is op jacht naar een man die een jongedame van 18 ontvoerde in het district Khao Pithak.

Het zag er naar uit dat hij haar wilde verkrachten, maar uiteindelijk liet hij haar gaan en ging er vandoor op de brommer van haar moeder. Het drama begon toen moeder en dochter arriveerden bij het huis van een buitenlander om dat te gaan kuisen.

De man lag op de loer en bedreigde moeder en dochter met een mes. Vervolgens bond hij de moeder vast, en ging er vandoor achterop de brommer met het meisje voorop. Met het  mes tegen haar rug,

Moederlief wist zichzelf te bevrijden en kon de aandacht trekken van een politie patrouille die net voorbij kwam. Soms zijn ze er wèl als je ze nodig hebt… Direct werd er een grootste klopjacht geopend op de ontvoerder.

Drie uur later belde de ontvoerde dochter vanuit een garage om te zeggen dat ze ongedeerd vrijgelaten was. Tegen de politie zei ze dat ze kriskras door de buurt gereden waren voor haar ontvoerder besloot haar te laten gaan. Hij ging op er op de brommer vandoor richting Bon Kai. Het meisje was erg bang, maar niet gewond.

De politie heeft CCTV camerabeelden van de garage bekeken. De man was donkergetint, droeg een T-shirt, en was ongeveer 1.60 meter groot. Hij droeg een witte helm op een zware Honda Wave brommer.

De klopjacht gaat gewoon door, want de politie beschrijft de man als potentieel zeer gevaarlijk.

Thai Visa