KLOMPEN IJS IN HET SONGKRAN WATER | MOEDER GAAT NAAR DE POLITIE IN LAMPANG OMDAT HAAR ZOON 38 HECHTINGEN NODIG HEEFT

0
345

~DAT IS EEN RIB UIT IEMANDS LIJF~

(Een grote uitgave)


LAMPANG:- Een moeder in Lampang in het noorden van Thailand is naar de politie gegaan nadat haar tien jaar oude zoon 38 hechtingen bij een hoofdwond nodig had, die hij tengevolge van een klomp ijs in het Songkran water opgelopen had.

Hij was het slachtoffer van iemand die vanaf van een pick-up die water met een grote klomp ijs naar hem gooide.

De 28-jarige moeder, khun Thanicha Khlaikaew vertelde tegen politie kapitein Sayan Maneekaew dat haar zoon afgelopen zaterdagmiddag om 13.00 uur op de Tha Khrao Noi weg aan het spelen was toen hij werd geraakt door het ijs in het water.

Het werd gegooid door een man in een gestreept shirt op een bronskleurige Vigo pick-up truck, het voertuig reed met enige snelheid weg toen omstanders probeerden het te stoppen.

De 64-jarige grootmoeder van de jongen Bunreuang Khlaikaew, vertelde dat de wond er verschrikkelijk uitzag. De ijsklomp had scherpe punten gelijk aan die van een durian en veroorzaakte in totaal zeven wonden aan het hoofd van haar kleinzoon.

Hij had 38 hechtingen nodig en de kosten in het ziekenhuis waren 7.000 baht, iets wat voor de familie een rib uit het lijf is.

In verschillende Thaise media wordt gesuggereerd dat mensen in de gevangenis kunnen belanden voor dergelijk illegaal gedrag.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: ThaiVisa
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: ThaiVisa