Home Featured KLINIEK ZORGT DAT DE TANTE MET DE FACEBOOK TANDJES WEER DE THAISE GLIMLACH LATEN ZIEN

KLINIEK ZORGT DAT DE TANTE MET DE FACEBOOK TANDJES WEER DE THAISE GLIMLACH LATEN ZIEN

0
KLINIEK ZORGT DAT DE TANTE MET DE FACEBOOK TANDJES WEER DE THAISE GLIMLACH LATEN ZIEN

~MET EEN BEK VOL TANDEN STAAN~

(Niet meer weten wat te zeggen)


RAYONG:- Vorige week plaatste Uw nieuwsbeer een stukje over een Thaise vrouw uit Rayong die op Facebook voor redelijk veel geld tandjes gekocht had. Toen de post het pakketje had afleverde, bleek het niet meer een stripje te zijn met stukjes plastic wat tanden moesten zijn. De vrouw voelde zich behoorlijk bekocht en probeerde verhaaltje halen, tot de regering aan toen, maar tot gisteren stak niemand de helpende hand toe.

De vrouw kreeg van een tand-technieker uit de provincie een gratis behandeling aangeboden. De 62-jarige Anan Chumworathayee zat na het betalen van bijna 1600 Baht in zak en as. Wat moest ze nu met dat stukje plastic wat een tandprothese moest voorstellen aan, het paste voor geen meter.

Maar nu heeft de Term Yim kliniek in het district Muang van de oostelijke Thaise provincie de handschoen opgenomen en besloten om Anan te helpen om haar vrolijke Thaise glimlach terug te krijgen.

Tandarts Waen Chamaiporn – Chinnoi, vertelde dat ze Anan bewonderde vanwege haar moed om publiekelijk op het internet over haar fout bij het kopen van tanden op Facebook te gaan praten.

De tandarts vertelde dat er zeven tanden moeten worden gemaakt en dat de hele reeks procedures in de komende twee weken zal worden uitgevoerd.

Anan bedankte de kliniek uit de grond van haar hart dat ze haar willen helpen. Eerder had khun Anan het publiek laten weten géén donaties te willen ontvangen omdat ze haar verhaal enkel als een waarschuwing voor anderen op Facebook gepost had.

Ze merkte op dat de verkooppagina op Facebook nog steeds mensen aan het bedonderen is drong er bij de autoriteiten op aan om deze oplichtingszaak te onderzoeken en het te laten sluiten.

Informatie en bron:
Illustraties: ThaiRath
Content: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: ThaiRath