UpDate | KINDERMISHANDELAAR MOET ZICH MELDEN BIJ DE POLITIE

0
601

~GIJ ZULT NIET STELEN!~

(Anders gaat de zweep er over)


CHONBURI:- De politie in het district Phanat Nikhom gaan een man oproepen voor verhoor omdat hij twee Hmong jochies geslagen heeft met een zweep van roggen leer. Daarna bond hij ze vast aan een boom.Olleke heeft u al bericht dat dit incident plaats vond, eerder deze week. Pol kap. Issara Arokha is niet bang dat de man, Mr. Phanat, de benen zal nemen. Hij woont in het district. Als hij niet komt opdagen zal de kapitein een arrestatiebevel uitvaardigen.

Mr. Phanat en zijn vrouw worden er van beschuldigd twee Hmong jochies mishandeld te hebben in de tempel van Wat Thung Hiang, met een zweep gemaakt van roggen leer. (Leer gemaakt van roggen is zeer duurzaam.) Daarna bonden ze de knaapjes aan een boom om ze een lesje te leren en als afschrikwekkend voorbeeld voor hun kameraadjes.

De twee knaapjes zouden Bt 200 gestolen hebben van het echtpaar. Ze zijn opgenomen in een kindertehuis in Phanat Nikhom om bij te komen.

Deze opvoedmethode wordt niet gedeeld door de dorpelingen. Die verzamelden zich op maandag bij de tempel en eisten dat het echtpaar uit hun dorp verjaagd zou worden. Het echtpaar is inmiddels in staat van beschuldiging gesteld van kindermishandeling en vrijheidsberoving.

Informatie en bron:
Foto’s: Thai PBS
Content: B. Botje in Chonburi
Bron: Thai PBS