KASSA! DOUANE NONG KHAI SLAAT WEER EEN GROTE SLAG OP DE THAI LAOS FRIENDSHIP BRUG …38 MILJOEN BAHT VLOEIT DE SCHATKIST IN

0
333

~DAT BRENGT VEEL GELD IN HET LAATJE~

(Dat brengt veel geld op)


NONG KHAI:- De douane op de Thai-Laos Friendship-brug 38 miljoen baht in contanten in beslag weten te nemen, het geld werd vervoerd in twee geheime compartimenten van een Toyota Camry.Het geld lag verborgen onder levensmiddelen.

De drie Laotiaanse inzittenden van de auto,die niet bij b
Naam werden genoemd, verklaarde zedat ze het geld in de handel van droge en verse levensmiddelen alsmede ruildeals hadden kregen.

Ze waren op weg naar Laos om het daar op een Laotiaanse bank te zetten maar werden op de brug tegengehouden.

Ze werden alle drie aangehouden en beboet voor het smokkelen van geld, de boete bedroeg 20.000 baht elk, maar ze hebben wel elk 2 miljoen baht terug gekregen

De rest van het geld werd ingenomen en zal later in de Thaise schatkist vloeien, De auto die regelmatig tussen de twee landen heen en weer reed, werd ook geconfisqueerd.

Er zijn onderzoeken gaande om te zien of het mogelijk drugsgeld zou zijn.

De douane van Nong Khai zei dat dit de derde grote inbeslagneming van cash geld in de afgelopen tijd was, in de twee andere gevallen werden 98 miljoen baht en respectieve 30 miljoen in beslag werd genomen.

Er staan ​​nog twee arrestaties in de pijplijn, zo vertelde de douane.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: Sanook News
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: Sanook News