KASPER SCHMEICHEL VERTELT OVER DE TRAGISVHE HELIKOPTERCRASH VAN DE LEICESTER CITY EIGENAAR

0
230

~DAT STAAT IN HET GEHEUGEN GEGRIFT~

(Dat vergeet je nooit van je leven meer)


BANGKOK:- De Deense keeper was de laatste speler die Leicester-eigenaar Vichai Srivaddhanaprabha in leven heeft gezien voor hij tragisch om het leven zou komen tijdens een helikoptercrash.

VISIE
Kasper Schmeichel geeft toe dat hij de huiveringwekkende slotmomenten van de helikoptercrash nooit zou kunnen vergeten, maar ondanks de dood van Srivaddhanaprabha is hij samen met het team vastbesloten om de het doel van de overleden Thaise miljardair te bereiken.

HERINNERING
Naast keeper was Schmeichel ook een goede vriend van Srivaddhanaprabha en dat maakt het voor hem nog pijnlijker. “Ik was op het veld, ik wuifde hem weg, ik zag het allemaal gebeuren. Het is een gedachte die mij altijd bij zal blijven. Het is geen leuke herinnering, maar de club is geweldig en iedereen heeft de steun gekregen die ze nodig hadden.”

KEUZE
Manager Claude Puel had de spelers de keuze gegeven of ze wilden trainen en spelen. Maar het team twijfelde geen moment en besloot door te gaan zoals altijd. “We zijn hier door deze man gebracht om een klus te klaren en dat wilden we ook voor hem doen”, aldus Schmeichel.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: Panorama
Content: Redactie
Bron: Panorama