“JONGE OLIFANT RENT RIVIER IN EN REDT CANADEES DARRICK VAN VERDRINKINGSDOOD” (video’s)

1
651

~VOOR DE POORTEN VAN DE HEL WEGHALEN~
(Uit het grootste gevaar redden)


NOORD THAILAND:- Nabij een olifantenpark “dreigt de
Canadees Darrick Thomson in rivier ‘de Ping’ te verdrinken. Wanneer hij door het snel stromende water wordt meegesleurd, roept hij om hulp. Een jonge olifant bedenkt zich géén twee keer en loopt het water in om het ‘verdrinkingsslachtoffer’ te redden.

De unieke filmopnamen met de vijf-jarige olifant Kham Lha werden enige tijd geleden gemaakt. Hierop is te zien dat Kham Lha in de veronderstelling is, dat haar favoriete trainer van het olifantenpark in problemen is geraakt en daarop een reddingsactie uitvoert. Het behoeft geen betoog dat deze filmopnamen miljoenen keren zijn bekeken. Dit nadat de internationale media er aandacht aan had geschonken.

Kham Lha was één van de 19 olifanten, die in 2015 uit de toeristische sector van Thailand is gered. Sindsdien is er een onafscheidelijke band met Darrick.

Dit is overigens niet de eerste keer dat Kham Lha’s liefde voor Darrick met de camera werd vastgelegd. Zo was er in april van dit jaar al een clip te zien met de titel “A Man Call Elephant”.  In de clip roept Derrick de naam van de olifant, waarna vervolgens een groep olifanten begint te trompetteren en naar hem toe dendert.

Met dank aan Stickboy Bangkok


1 REACTIE

Comments are closed.