Home Thailand Bangkok JOHAN VAN LAARHOVEN STUURDE KONING WILLEM ALEXANDER EEN NIEUWJAARSKAART VANUIT ZIJN THAISE CEL

JOHAN VAN LAARHOVEN STUURDE KONING WILLEM ALEXANDER EEN NIEUWJAARSKAART VANUIT ZIJN THAISE CEL

0
JOHAN VAN LAARHOVEN STUURDE KONING WILLEM ALEXANDER EEN NIEUWJAARSKAART VANUIT ZIJN THAISE CEL

~DAT GEEFT STOF TOT NADENKEN~

(Dat is een reden om wat dieper ergens over na te denken)


TILBURG:- Koning Willem-Alexander kan binnenkort een kaart verwachten uit Thailand. Het is geen traditionele vakantiekaart met een wit strand en blauwe zee. De kaart is namelijk verstuurd door de Tilburgse oud-coffeeshophouder Johan van Laarhoven vanuit zijn Thaise cel.

De 58-jarige Van Laarhoven wil met de nieuwjaarskaarten-actie aandacht vragen voor zijn uitzichtloze situatie. Al drie jaar zit hij in een Thaise cel voor witwassen, hij is daar veroordeeld tot een gevangenisstraf van 75 jaar.

TERUG NAAR NEDERLAND
Behalve de koning kan ook minister voor rechtsbescherming Sander Dekker een kaartje verwachten van Van Laarhoven. De Tilburger wil graag dat de minister zich in gaat spannen om hem terug naar Nederland te halen.

In totaal verstuurde Van Laarhoven tientallen nieuwjaarswensen. Onder hen onder meer premier Mark Rutte, Kamervoorzitter Khadija Arib en een aantal kamerleden. Van Laarhoven wenst hen een gelukkig 2018 toe.

VAN LAARHOVEN STUURDE OOK BEDANKJES
De oud-coffeeshophouder stuurde ook een paar kaartjes om mensen te bedanken. Onder meer televisiemaker Filemon Wesselink en D66-Kamerlid Vera Bergkamp en de Nationale Ombudsman krijgen zo’n kaart. De Tilburger wil hen bedanken voor de manier waarop zij hem het afgelopen jaar hebben gesteund.

In Nederland loopt er ook een rechtszaak tegen Johan van Laarhoven en zijn broer Frans.

Informatie en bron:
Foto’s: PhotoStock
Content: Marrie Meeuwsen
Bron: omroepbrabant.nl