JOCHIE VAN 14 JAAR RANDT IN BURIRAM EEN 6-JARIGE PEUTER AAN

0
541

~DE BIJL LIGT AL AAN DE WORTEL~

(De straf zal spoedig volgen)


BURIRAM:- Een 14-jarige jongen heeft toegegeven dat hij zijn weekend speelmaatje afgelopen zaterdag in het district Krasang heeft misbruikt, aldus de politie.

Politie kolonel Suchart Lalee, commissaris op het politiebureau van Krasang, verklaarde gisteren dat de 14-jarige jongen, de 6-jarige peuter had vastgebonden aan een boom in een tempel in tambon Sung Noen.

Bij verdere ondervragingen, biechtte de 14-jarige zijn onzedelijke handelingen bij de jongere jongen op, maar vertelde dat het allemaal als een spelletje was begonnen.

De 14-jarige wordt nu beschuldigd van fysieke aanval en molestering, zo liet de commissaris van politiebureau van Krasang weten.

De vader van de mishandelde jongen diende afgelopen zondag een aanklacht in bij de lokale politie. De 14-jarige en nog een andere jongen van 8 jaar oud waren afgelopen zaterdag bij hem aan huis geweest en nodigde zijn jonge zoon uit om met hen mee te zwemmen in een stroompje ongeveer een kilometer verder weg.

Hij citeerde zijn zoon door later te zeggen dat de oudste jongen hem in de stroom onzedelijk betast had. Later zou zijn zoon gezegd hebben dat hij gedwongen was naar een nabijgelegen tempel te lopen waarbij de andere 8-jarige jongen werd bevolen om hem helemaal uit te kleden en aan een boom te binden. Zijn zoon schreeuwde om hulp totdat een volwassene langs kwam, waarna het “spel” stopte.

De politie heeft de 8-jarige opgeroepen als een getuige. De 6-jarige jongen werd opgenomen in het ziekenhuis van Buriram.

Informatie en bron:
Illustraties: BangkokPost
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: BangkokPost