JAPANSE TOERISTE ERVAART DE SLECHTE EN DE GOEDE KANTEN VAN DE THAIS

0
313

~EEN VROLIJKE GAST IS NIEMAND TOT LAST~

(Je stoort je niet snel aan prettige mensen)


BANGKOK:- Niet echt wereldnieuws zult u denken, maar zou wat Olleke Bolleke nu publiceert ook in ons vaderland voorkomen.

Een Japanse toeriste was op vakantie naar Bangkok gekomen en kwam daar onverhoeds contact met een taxichauffeur uit Bangkok, die zich dood zou moeten schamen.

De Japanse Miss Foetsie wilde afgelopen zaterdag van Asoke naar Sukhumvit Soi 99 gebracht worden, een ritje van hooguit tien kilometer.

In plaats daarvan, nam de taxichauffeur haar mee op een ‘wereldtoernee’ voordat ze haar uiteindelijk aan de andere kant van de rivier in Samut Sakhon dumpte op ongeveer dertig kilometer afstand van Sukhumvit Soi 99.

Khun Athichon Chacham vond de totaal ontredderde toeriste in zijn woonwijk Orm Noi, gelukkig had hun een app om talen te vertalen en ontdekte als snel het probleem van de dame.

Hij kocht voor haar een omelet over rijst en zorgde er toen voor dat er een taxi kwam, die haar deze keer in de goede richting voor haar bestemming reed.

Het voorval werd op de Facebook-pagina van Athichon gepubliceerd die schreef dat er maar één slecht incident zoals deze genoeg was om het imago van Thailand te bezoedelen.

Vaudje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: SanookNews
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: SanookNews