JAPANSE MAN PROBEERT EEN KAMIKAZE SPRONG OP NANA PLAZA TE DOEN, MAAR MISLUKT !!!

0
530

~BANZAI !!!!~
(萬歳突撃, Banzai totsugeki was een Japanse heilroep tijdens de tweede wereldoorlog)


BANGKOK:- Gisteravond was er een beetje tumult op Nana Plaza nadat een Japanner had geprobeerd een einde aan zijn leven te maken door van de derde verdieping van dit entertainment’s centrum te maken.

De Japanse man in de leeftijd van tegen de 30 jaar, nam zijn kamikaze sprong om 23:45 uur en kwam terecht op een drie meter lager gelegen platje, zijn verwondingen waren zodanig dat in allerijl de hulpdiensten kwamen aangerend om de man te helpen, alhoewel hij niet enorm verwond was, maar men nam toch het zekere voor het onzekere en besloot men de man te stabiliseren.img_6354

Een grote groep toeschouwers verzamelden rond het slachtoffer na het horen van de luide plof, doch men was wel iets gewend in Bangkok, zodat al snel ieder zijn eigen weg ging.

De reddingswerkers van de Por Tek Tung Stichting brachten hem per ambulance naar een nabijgelegen ziekenhuis, waar hij geloof ik in een stabiele toestand verkeerd, zonder ernstige verwondingen.

Het is in dit stadium nog onduidelijk wat de man bezielt heeft om te springen, echter voordat de man over de reling sprong was op de CCTV beelden, dat hij zich wel een beetje vreemd gedroeg.

Met dank aan Olleke Bolleke