Home Algemeen JAPANS VOOR BEGINNERS ! HET BACKPACKERSVIRUS BEGINT NU OOK ANDERE AZIATEN IN HAAR GREEP TE KRIJGEN

JAPANS VOOR BEGINNERS ! HET BACKPACKERSVIRUS BEGINT NU OOK ANDERE AZIATEN IN HAAR GREEP TE KRIJGEN

0
JAPANS VOOR BEGINNERS ! HET BACKPACKERSVIRUS BEGINT NU OOK ANDERE AZIATEN IN HAAR GREEP TE KRIJGEN

~DE BUIL TEGEN DE BLUTS SLAAN~

(De beste manier zoeken om iets af te handelen)


SA KAEO:- Gisteren, in een landelijk deel van Isaan, viel het oog van de lokale politie op een voor hen onbekend fenomeen………..Japanse backpackers. Nu waren deze koddebeiers wel iets gewend, westerse backpackers waren struinden zeer regelmatig maar nu Japanse en ook nog eens in een oliifantenbroek, dat is wel heel apart.

De politieagenten van de politie van Aranyaprathet zagen twee toeristen buiten de kleuterschool van Sri Aranyothai rondslenteren. Ze hadden borden bij zich met de tekst ‘Geen geld’, ‘Bangkok’ en ‘Sa Kaeo’, dus gingen de officieren met hen praten.

Al snel kwam de lokale politie erachter het Japanse universiteitsstudenten waren die naar Bangkok wilden reizen, om tijdens deze reis geld te besparen, gingen ze voor de optie liften.

De lokale politie nam contact op met de toeristenpolitie, die de twee toeristen naar het politiebureau van Aranyaprathet bracht en hen vertelde dat reizen op die manier bijzonder onveilig kon zijn in Thailand.

Vervolgens heeft de toeristenpolitie contact opgenomen met het kantoor van Aranyaprathet Transport, die busjes in de richting van Bangkok heeft rijden. De Japanse backpackers werden verzocht met deze busjes hun reis te volmaken.

In de meeste commentaren op dit artikel werd de politie geprezen voor het goede werk dat ze deden, terwijl anderen de mannen veroordeelden, die afkomstig zijn uit een rijke natie en op de universiteit zijn ingeschreven en om dan zonder geld rond te reizen, is niet echt netjes.

Hoewel de redactie van Coconuts BKK alleen weet dat ze expliciet om een ​​gratis ritje vroegen, is de redactie er niet zeker van dat ze om contant geld vroegen.
Terwijl het bord met het opschrift “Geen geld” voldoende zou weergeven dat dit echt het geval was.

Informatie en bron:
Foto’s: Coconuts BKK
Content: Olleke Bolleke in Korat
Bron: Coconuts BKK