Home Featured IS DE LUCHT SOMS IJL OP KOH SAMUI? WEER EEN FARANG KOPPEL IN COMPRIMERENDE HOUDING GESPOT OP SAMUI

IS DE LUCHT SOMS IJL OP KOH SAMUI? WEER EEN FARANG KOPPEL IN COMPRIMERENDE HOUDING GESPOT OP SAMUI

1
IS DE LUCHT SOMS IJL OP KOH SAMUI? WEER EEN FARANG KOPPEL IN COMPRIMERENDE HOUDING GESPOT OP SAMUI

~DE LIEFDE KENT VLEK NOG GEBREK~

(Als je verliefd bent zie je de slechte dingen van je geliefde niet)


SAMUI:- De politie heeft het maar druk met de vakantiegangers die dit paradijselijke eiland bezoeken, nu zoeken zij een onbekend buitenlands koppel dat gistermorgen dicht aan de kant van de weg in Nathorn Beach op Koh Samui gezien was terwijl zij elkaar aan het minnekozen waren.

Een video van het incident, ongeveer een minuut en 45 seconden lang, werd geplaatst op een Facebook-pagina getiteld ‘Ruam Pon Khon Mui’, maar volgens mij is deze Facebook pagina verwijderd naar het land der onbekenden. Maar voor de ECHT nieuwsgierigen is de pagina van The Sun in de rubriek nieuws de oplossing te vinden.

Het echtpaar was schijnbaar totaal niet bewust welke spektakel zij ten tonele brachten, de bromfietsers kregen een stijve nek van het omkijken, de automobilisten hielden hun aandacht niet meer op de weg en de voetgangers bleven staande kijken met open mond.

De bewuste video en de foto’s zijn op grote schaal gedeeld en fel gekritiseerd op de Thaise sociale media. Sommige Thais roepen voor strengere straffen dan het lullige bedrag van 500-baht (13 euro) moest betalen voor hun dirty dancing voorstelling in de Tuktuk op dit eiland.

Informatie en bron:
Foto’s: Screenshots
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: The Nation

1 REACTIE

Comments are closed.