INBREKER IN UDON THANI VERDRINKT EERST HET HONDJE DES HUIZES VOORDAT HIJ MET DE BUIT ERVANDOOR GAAT

1
274

~ER MET DE GROVE BIJL INHAKKEN~

(Het brutaal aanpakken)


UDON THANI:- Een universiteitsstudent in Udon Thani kwam afgelopen maandagavond thuis terug van het vieren van Songkran om haar vier maanden oude dwergkees hondje verdronken in een waterbak te vinden en de computer van haar vriend en geld van haar vriend te missen.

Het politiebureau Muang Udon Thani werd van deze ongelofelijke diefstal in de nacht van maandag op dinsdag om 00.10 uur op de hoogte gesteld.

Het dwergkees hondje was eigendom van khun Monthira Anthapanya (21), die aan de politie vertelde dat ze het hondje in haar gehuurde kamer had opgesloten terwijl ze met vriendinnen de stad inging om Songkran te vieren. Haar 21-jarig vriendje, Nattawut Jongnok, ging ook uit met een andere groep vrienden om het Thaise nieuwjaar te vieren.

De politie maakte bekend dat de inbreker via een glazen raam aan de achterkant van het pand de kamer was binnen gedrongen. De dief verdronk de hond eerst in de waterbak van het toilet voordat hij met Nattawut’s notebookcomputer ter waarde van 23.000 Baht en 4.500 Baht contant geld wegnam.

Khun Nattawut vertelde de politie dat Monthira vroeg in de avond was vertrokken om de stad in te gaan, terwijl hij in een restaurant muziek ging spelen in een restaurant om extra inkomsten te verdienen.

Hij zei dat hij vervolgens om 21.00 uur naar de kamer terugkeerde en dat er toen nog niet was ingebroken. Daarna ging hij ook met vrienden de stad in. Zijn vriendin als eerste thuis om haar hondje dood aan te treffen.

Volgens de politie heeft de dief blijkbaar de hond gedood omdat hij niet ophield met geblaf. De politie zei dat ze de camerabeelden in de buurt zouden controleren om de dief te identificeren.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Noordoost Thailand
Bron: The Nation

1 REACTIE

Comments are closed.