Home Featured IN PATTAYA HOTEL GEDWONGEN TE SLUITEN NA VALSHEID IN GESCHRIFTE GEPLEEGD TE HEBBEN, 4 MAN GEARRESTEERD

IN PATTAYA HOTEL GEDWONGEN TE SLUITEN NA VALSHEID IN GESCHRIFTE GEPLEEGD TE HEBBEN, 4 MAN GEARRESTEERD

0
IN PATTAYA HOTEL GEDWONGEN TE SLUITEN NA VALSHEID IN GESCHRIFTE GEPLEEGD TE HEBBEN, 4 MAN GEARRESTEERD

~ONDER EEN VALSE VLAG VAREN~

(Zich anders voordoen dan dat je bent)


PATTAYA:- De autoriteiten hebben gisteren in Jomtien “Hotel Pattaya Longma” laten sluiten en de twee toeroperators, te weten Tongyi tours en Muangthai International Travel gedwongen om hun activiteiten onmiddellijk te stoppen door de vier personen die zich met deze misdaad bezig hielden te arresteren.

Het Chinese bedrijf dat kantoor hield op het vasteland van China exploiteerden het hotel illegaal, door gebruik gemaakt te hebben van nep Thaise ID-kaarten. De twee reisbureau’s ook eigendom van hetzelfde Chinese bedrijf bedienden hun klanten middels de zogenaamde zero-dollar rondleidingen.

De medewerkers van de politie-eenheid 191 Patrol, DSI (departement tegen het witwassen van geld) en de lokale politie wisten voor een bedrag van ruim 200 miljoen baht veilig te stellen.

Onder de gearresteerden bevond zich ook de eigenaar van deze oplichtersbende, het was Chinese man die zich van de Thaise naam “Anuchit Maorungruang” bediende.
“Khun Anuchit” en drie van zijn Chinese assistenten zitten nu in hechtenis hun zonden te overdenken.

Volgens Thai PBS liep dit onderzoek al geruime tijd, toen was gebleken dat Anuchit een stevige “witwasser” was, op 24 juni j.l. werden er al 42 huizen, bezittingen en een bedrag van 100 miljoen Bath van “Anuchit” en zijn collega’s in beslag genomen.
Vorige week op 14 juli wereen nog eens 11 woningen en activa ter hoogte van 200 miljoen baht geconfisqueerd.

Deze zaak zal ongetwijfeld nog vervolgd gaan worden, Olleke Bolleke houd u op de hoogte!

Informatie en bron:
Foto’s: TNews
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: TNews