IN MEMORIAM

59
5355

~PETER KOK~

Rust in Vrede

PATTAYA:- Gisteravond 7 juni is ons Olleke Bolleke lid Peter Kok om het leven gekomen.

Peter had sinds begin deze maand een ander huurhuis betrokken waar hij zoals hij tegen zijn vrouw Noree en vrienden met enthousiasme vertelde dat hij daar de rest van zijn leven wilde wonen.

Een mooi groot met aan de voorkant een mooie grote tuin en aan de achterkant een flink stuk grond waar hij druk bezig was om er een groot kippenhok neer te zetten voor de zoon van zijn vrouw.

Gistermiddag even voor 17:00 uur uur is Peter begonnen aan het controleren van de aanwezige waterpomp voor de besproeiing van de tuin .Door deze pomp is hij geëlektrocuteerd.

Waarschijnlijk heeft Peter tussen de 10 en 20 minuten onder stroom gestaan.
De buren hebben abrupt de stroom uitgeschakeld en direct de medische dienst gebeld, die snel ter plaatse kwamen met 4 ambulance trucks maar ondanks reanimatiepogingen konden ze niets meer voor Peter konden betekenen.

Peter was op 22 april j.l. 65 jaar geworden, het lichaam van peter is overgebracht naar het ziekenhuis van Banglamung en zal waarschijnlijk vandaag in de loop van de dag overgebracht worden naar Bangkok waar een autopsie uitgevoerd zal worden.

Peter stond erom bekend enorm vriendelijke te zijn en graag mensen met raad maar ook met daad hielp.

Vele mensen zullen deze man gaan missen!!

Henk en Kai Coenen

59 REACTIES

 1. Aardlekschakelaars zijn al heel lang in Thailand. En voor nieuwbouw zijn ze verplicht, en sinds kort wordt je ook alleen maar aangesloten als je installatie is aangelegd door een bevoegde elektricien. Maar in oude installaties is het bijna altijd een enorme rotzooi!

  In onze wijk is de ene helft van de wijk Fase en Nul geïnverteerd. Opmerking van PEA: “maar je hebt toch electriciteit?” Dat het levensgevaarlijk is maakt ze niet uit….

 2. Oke
  Wel ik ben nu alweer een tijdje uit thailand
  En weet uit ervaring hoe zo een gaos het met de stroom gaat
  Wist niet dat het nu verplicht is ,naar dat geld vast alleen voor nieuwbouw en niet voor bestaande huizen
  Wel hoe het ook is Peter krijgen we er niet mee terug
  R.I.P. . . .

  • Dat zeg ik, voor nieuwbouw zijn ze verplicht. Net als een MEN aansluiting en er wordt op gecontroleerd voor je je definitieve meter/aansluiting krijgt. De stroom valt overigens wel mee in Thailand hoor. Het is vooral de elektriciteit. Alleen al het warmwaterding wat in veel douches hangt zorgt voor 25 doden per jaar in Thailand.

 3. Wat een grote schrik hier in Soest. Wat zal ik je betrokkenheid missen. Altijd even vragen hoe het met mijn ouders ging, altijd geinteresserd in anderen. Zo zit je in ons hart. Rust zacht lieve Peter.

 4. Wat een schrik hier in Soest. Je bleef altijd betrokken bij wat er hier gebeurde. Altijd de vraag…Hoe is het met je ouders? En nu is het zo maar ineens afgelopen. Noree en alle betrokkenen heel veel sterkte. Wat zal jij gemist worden. Rust zacht lieve Peter

 5. Ach, lieve Peter, wat zijn we hier in Soest allemaal geschrokken van dit vreselijke bericht!
  Onze herinneringen gaan ver terug! Hans zat bij je in de klas op de Bonifatiusschool. We kijken nu naar de reunie-foto uit 2001! Later feestjes met je vrienden Ben, Hans, Hans, Hendrik-Jan enz.
  Enkele motortochten met Hans in later jaren.
  Gewoon een vertrouwd Soester gezicht, altijd hartelijk en opgewekt.
  Als ik het goed uitreken staan wij hier donderdagochtend om 10 uur stil bij je uitvaartdienst.
  We branden een kaarsje voor je!
  Liefs, Hans en Lydia

Comments are closed.