IN JUNI KUNT U DE UITZENDINGEN VAN HET WERELD KAMPIOENSCHAP VOETBAL HAARSCHERP VOLGEN

1
202

~DOOR EEN ANDERE BRIL BEKIJKEN~

(De zaak op een andere manier bekijken)


BANGKOK:- TrueVisions heeft aangekondigd dat zij van plan zijn om dit jaar het Wereldkampioenschap voetbal in 4k resolutie uit te zenden. Het ligt in de bedoeling dat deze poging van TrueVisions om zichzelf te consolideren als de toonaangevende betaalde tv-operator hier in Thailand in de maand juni opgestart wordt.

Deze aankondiging kwam vandaag van de senior manager van TrueVisions, Khun Padee Pongpanich, die bekend maakte dat het bedrijf momenteel bezig is met het upgraden van zijn uitzendtechnologie naar lucht-betaal-tv-inhoud in de 4k-resolutie.

Hij vertelde dat het bedrijf in de maand juni zal beginnen met de programmering in 4k resolutie, beginnend met de 2018 World Cup van dit jaar, welke in de maanden juni en juli worden uitgezonden.

Het bedrijf verklaarde dat ze er alle vertrouwen en het vermogen hebben om in 4k-resolutie te kunnen uitzenden, dit dankzij het uitgebreide fiber-optic internetnetwerk van True Corporations.

Het bedrijf heeft ook interesse getoond in het uitzenden van programma’s via de satelliet met behulp van het Thaicom-netwerk.

4k wordt ook wel Ultra HD genoemd en biedt een scherpere resolutie dan bij een standaard beeld zoals wij die momenteel in Thailand kennen.
De Standaardresolutie is opgebouwd uit 480 lijnen, de HD-resolutie bestaat uit 1080 lijnen en Ultra HD 4.320 lijnen.

Met het wereld kampioenschappen voetbal in het vooruitzicht, moet u dus echt de nieuwssite van Olleke Bolleke in Thailand in de gaten houden voor de publicatie van pubs en restaurants in het gehele koninkrijk waar de voetbalwedstrijden worden uitgezonden, in Pattaya zullen ongetwijfeld Holland Belgium House van Erik Cozijnsen, Malee 3 van Piet Mallee, Tuliphouse van Mathieu Corporaal, Ons Moeder van voorheen Martin Scheepers en Double Dutch van Peter in Soi Welcome van de partij zijn.

Olleke Bolleke in Pattaya

1 REACTIE

Comments are closed.