IN ÉÉN WOORD GEWELDIG ! | VERKEERSAGENT BANGKOK HELPT VOOR DE 33 STE KEER BIJ DE GEBOORTE VAN EEN BABY

0
277

~VAN ALLE MARKTEN THUIS~

(Veel kunnen en handig zijn of veel weten)

BANGKOK:- Een kapitein bij de verkeerspolitie Bangkok, die speciaal onder een project van overleden koning Bhumibhol Adulyadej getraind is, hielp gisteren een moeder haar baby ter wereld te brengen, die was de 33ste keer dat deze politieagent in actie kwam bij een boreling.

Politie kapitein Pichet Wisetchok, inspecteur bij de verkeerspolitie Subdivisie 6, snelde gistermorgen om 06.20 uur naar M Palace Apartment op Soi Chokchai 4 in het district Wang Thong Lang van Bangkok toen hem werd meegedeeld dat een vrouw aan het bevallen was en misschien niet in staat was om op tijd in het plaatselijke ziekenhuis te komen.

Toen hij 27-jarige Iraya Deeprasit in haar badkuip vond, hielp hij haar met al zijn opgedane ervaring om een ​​meisje met een gewicht van 3,1 kilogram ter wereld te brengen.

Nadat het meisje, het tweede kind van Iraya, veilig in een dekentje gewikkeld was, arriveerde een medisch team van het Rajvithi-ziekenhuis en verzorgde de moeder en de baby voordat ze naar het Paolo-ziekenhuis op Soi Chokchai 4 werden gebracht.

Khun Pichet is bekend “verloskundige” bij sociale netwerkers die zijn verslag hebben bijgehouden van het helpen van moeders bij aflevering op wegen of in andere noodgevallen.
Zijn fans zeggen dat hij minstens zo ervaren is dan een gynaecoloog.

Khun Pichet werd opgeleid in het kader van een project van wijlen Koning Bhumibhol , toen de verkeerscongestie in Bangkok zo erg was geworden dat zwangere vrouwen vaak in het verkeer werden opgehouden en moesten baren in de straten van de stad.

Informatie en bron:
Illustraties: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation