IN DE NOORD THAILAND AANGEHOUDEN AMBULANCES VOL MET YABA EN ECSTASY | 3 MANNEN GEARRESTEERD

0
453

~DIT IS EEN BEGIN ZONDER EINDE~

(Er komt geen einde aan)


PHAYAO:- Het Thaise dagblad Matichon maakte er vandaag melding van dat de politie in de noordelijke gelegen provincie Phayao 300 kilogram crystal methamphetamine (Ice) en 100 kilogram ecstasy wist te confisqueren, de drugs zouden vervoerd zijn in op ambulances lijkende voertuigen.

De hoofdcommissaris van het politiebureau Dok Khamtai, kolonel Somphop Supaporn, stuurde gisteravond om 20:35 uur zijn mannen de weg op, om verschillende routes te blokkeren.

Bij één van die blokkades probeerden twee op ambulance lijkende voertuigen door te rijden, zodat er gelijk 5 agenten van de Narcotics Control Office Region er achteraan gingen.

Het politieteam sommeerde de voertuigen om te stoppen, dat werd echter gehonoreerd met kogels uit een .9 mm-pistool. De politieagenten schoten onmiddellijk terug en wisten de rechter voorband lek te schieten, zodat de wagen uit balans was en binnen de kortste keren alle vier de banden aan gort waren reed.

Het politieteam doorzocht vervolgens de 2 ambulances en vonden een grote hoeveelheid drugs en arresteerde 3 Thaise drugsverdachten. De voertuigen met drugs werden opgetakeld en gelijktijdig me drugssmokkelaars naar het regionale kantoor van de narcotica-brigade regio 5 gebracht, alwaar er juridische stappen tegen de smokkelaars ondernomen werden ondernomen.

Informatie en bron:
Illustraties: Matichon
Content: Olleke Bolleke in Noord Thailand
Bron: Thairesidents.com