IN DE BUURT VAN PATTAYA STAAN IN BANG SARAY BUNGALOWS MET UITZICHT OP ZEE TE KOOP, DIE U OP DE MALEDIVEN DOEN WANEN

2
880

~GELD OVER DE BALK GOOIEN~

(Geld verspillen, zonder nadenken uitgeven)


BANG SARAY:- Een bungalow met uitzicht op het zwembad en ook nog eens op de zee, dat zal voor menigeen een ultieme levenservaring zijn, althans zo denkt uw nieuwsbeer Olleke Bolleke er over. Het zou de wens van menige Thailand liefhebber kunnen zijn en ligt ook nog eens binnen bereik van iemand die wat geld te besteden heeft.

Maar goed, het is natuurlijk mogelijk om naar duurdere resorts te kijken maar Olleke Bolleke prefereert liever dit budgetvriendelijke, luxe ogende resort in de buurt van Pattaya.

Op dit prachtige resort dat op slechts twee uur van het centrum van Bangkok met de auto ligt, staan weelderig uitziende bungalows, allen met uitzicht op de zee en naast een zwembad, pure luxe dus.

Dit prachtige resort is een jaar geleden geopend en alle appartementen hebben een nautisch thema, sfeervol ingericht met scheepszeilen, ronde ramen als patrijspoorten met witte, blauwe en lichtgekleurde houtsoorten

De mogelijkheid bestaat om uw appartement helemaal tot uw eigen paleisje te laten “up te graden”, maar nodig is dit echt niet want geld over de balk gooien, daar heeft deze nieuwsbeer een gruwelijke hekel aan. De luxe villa’s hebben privé zwembaden in de vorm van scheepsrompen.

Dit is dus het plekje bij uitstek waar u uzelf mee kunt verwennen, zonder dat u naar Malediven hoeft af te reizen voor uw welverdiend verblijf.

Na een duik in het zwembad, is het fantastisch relaxen op de kussen op de drijvende doklounge, zodat u uzelf een momentje ging om mijmeren over het mooie Thailand terwijl u over de zee uitkijkt.

Als u eens wilt komen kijken, het ligt ongeveer 30 minuten van het centrum van Pattaya en ongeveer halverwege de stranden van Pattaya en Sattahip, u kunt gratis op één van de fietsen van het resort springen en rondrijden om de omgeving te verkennen.

Natuurlijk hangen aan deze prachte appartementen niet de goedkoopste prijskaartjes, maar als u besluit tot aankoop over te gaan, dan heeft u ook wel wat! De prijzen van deze onderkomens beginnen bij de € 71000,- voor de eenvoudige maar luxe ingerichte appartement en € 387.000,- voor een ultra luxe appartement.

Het resort Kept Bangsaray ligt aan 4/2 Moo 5 Tambon Bangsaray, Sattahip

Veel plezier………..enne succes!

Olleke Bolleke in Oost Thailand

2 REACTIES

  1. Hallo Luie BEER,

    Deze locatie ligt via de sukhumvit 30 kilometer van Jomtien Complex. En dat is ca ca. 6 kilometer van Pattaya centrum dat doe je niet in 20 minuten, sorry.

    Suvarnaphumi tot Pattaya ca. 2 uren dus vanuit centrum bangkok reken maar een uurtje extra. Dat brengt de totale reistijd op ca. 3,5 tot 4 uren vanuit Bangkok.

    • Als u nu eens lekker van SUVARNAPHUMI naar Pattaya rijdt, zal deze luie beer in Jomtien opvangen +5555

Comments are closed.