IN BANGKOK ACHTER IN DE RIJ AANSLUITEN OM OP VALENTIJNSDAG TE KUNNEN GAAN TROUWEN

0
176

~VAN HIER TOT TIETJERKSTERADEEL~

(Een hele lange rij)


BANGKOK:- Het lijkt erop dat een koppeltje uit Bangkok gisteren het allereerste stel was dat officieel op Valentijnsdag als het eerste getrouwde echtpaar de drempel van het postkantoor van Bangkok zouden uitlopen. Om de allereerste zijn, hadden zij zich gisteren om 23:00 uur bij de voordeur van het centrale postkantoor in het district Bang Rak genesteld.

Als spoedig bleek dat zij niet de enige waren, die dit romantische idee hadden opgedaan, vanmorgen om 04:00 uur begon zich langzaam maar zeker een rij te vormen van hier tot in Tietjerksteradeel

Vanmorgen om 07:00 uur waren er meer dan 200 aanstaande bruidsparen in de rij aangeschoven om in echt te worden verbonden.

Blijkbaar is het postkantoor van Bang Rak een uiterst populaire plek om huwelijken op Valentijnsdag te laten registreren zoals de naam van het district vertaalt kan worden naar ‘het district van de liefde’.

Uiteindelijk liepen de 30-jarige Sukanya Khamdee en haar man als eerste het postkantoor uit als een getrouwd stelletje. Olleke Bolleke feliciteert hen natuurlijk met dit heugelijk feit en hoop dat ze heel gelukkig zullen worden en veel blagen mogen krijgen.

De districtsdirecteur van het postkantoor van Bang Rak, Khun Phakkaporn Sa-nguansak had zijn ambtenaren opgedragen om paren tegelijkertijd te registreren en die vanmorgen om 07:30 uur en tot vanmiddag 16:00 uur door zouden gaan.

Informatie en bron:
Foto’s: The Nation
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: The Nation