ILLEGALE STRAATRACES IN CHONBURI | 37 LAWAAIWAKERS GEARRESTEERD

0
260

~IEMAND DE WACHT AANZEGGEN~

(Een laatste waarschuwing)


CHONBURI: De politie in Chonburi heeft vrijdagavond 37 jongeren gearresteerd die in Tambon Huay Kapi een illegale straatrace hielden. Daarnaast weren er ook nog eens 21 opgevoerde motoren in beslag genomen.

De omwonenden hadden al eerder klachten ingediend omtrent het lawaai wat afkomstig zou zijn van de straatraces. Dit keer kwam de Hermandad in actie en richtte diverse mobiele controlepunten op in het betrokken gebied, zo werd er een controlepunten op de Sukhumvit en Khao Larm Road geïnstalleerd.

Daarna ging de politie op jacht, binnen de kortste reden de racers regelrecht de fuiken en kon de politie 22 jongens en 15 meisjes inrekenen

Een motorrijder probeerde nog wel door middel van een gevaarlijke draaimanoeuvre aan zijn arrestatie te ontsnappen, echter dit ging niet helemaal zoals hij gewild had en reed de bosjes in, hij moest echter wel naar het ziekenhuis gebracht worden om aan zijn opgelopen wonden behandeld te worden.

20 brommers, een motor en een ander voertuig werden tijdens deze actie aan het verkeer introkken, de ouders van de minderjarige zijn verzocht om hun kroost bij het politiebureau op te halen, alwaar zij flink de wacht aangezegd krijgen.

Informatie en bron:
Foto’s: Archief S_E / Fotolia.com
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Der-farang