IK STOP ER MEE EN OLLEKE BOLLEKE GAAT VERDER !

5
1000

~DE KIJK OP HET LEVEN VAN COLIN DE JONG~

(Dit is deel 1 van drie stukjes die deze week verschijnen)


PATTAYA:- Na bijna 15 jaar in de Pattaya People leuke stukken geschreven te hebben is het mooi geweest en heb de populaire Ned. Nieuwsite “Olleke Bolleke” met bijna 4000 leden bereid gevonden om mijn stokje bij Pattaya People over te nemen. Olleke Bolleke zal met ingang van 15 december de Hollandse pagina in deze krant gaan verzorgen. (zie foto met de oprichter Auke Boon)

Bedankt Auke, sponsers en lezers uit alle uithoeken voor de vele leuke e-mails, maar dit is echt mijn laatste kunstje, en ga eindelijk na een leven van keihard werken met pensioen.

Het begon met het verslaan van Int. en Thaise voetbal wedstrijden en Thaise bokswedstrijden. Heb ook alle bestuur functies neergelegd, en ook gestopt met het jaarlijkse int. Beach voetbal toernooi. Leuke tijden gehad en dit jaar voor de 2e keer kampioen.

Ik heb al eerder mijn Rotary lidmaatschap opgezegd. Blijf alleen nog Charity Chairman en Boardmember van de Pattaya Expat Club, maar ook gestopt met de presentatie van de jaarlijkse Int. Bedrace, en ook mijn muzikale activiteiten ook op een laag pitje gezet, en 15 dec. is voorlopig mijn laatste kunstje op het Hollands feest bij Ons Moeder. Ook nog 2 film aanbiedingen voor volgend jaar geweigerd, nadat ik een rol had als detective in een Duitse film.

Genoeg van dat fake wereldje en vreselijke irritante aandachtstrekkers als een anti Piet trut Simons. Heb veel mooie jaren gehad, en in ruim 50 landen opgetreden na een 2e prijs op een Int. songfestival in 1985 in Chili, waar ik ook in 2 aardbevingen terecht kwam, en een vrouw en baby had gered uit een ingestort huis (Zie Telegraaf zaterdag 18 maart 1985)
Mijn live shows en een tiental songs van mijn laatste 4 Cd’s staan op Youtube (zie Colin de Jong) Mijn Youtube Video hit ruim 13.000 hits” Rock n Roll in Pattaya: is te bezien met mijn muzikale kids Elvis, Piano en gitaar, en dochter Priscilla piano.

Eindelijk mijn welverdiende vrijheid en geen Heintje David toestanden meer, en mij nooit meer bellen voor hulp of geld lenen, want heb teveel ondankbare concessies gedaan voor de goede gemeenschap, waarvoor ik een aantal keren ben onderscheiden w.o. een Sir titel van de Knights of Rizal, en een onderscheiding van de Thai Queen enz. Blijf voorlopig nog wel actief voor mijn Scholarschip Foundation, want vindt dat elk kind recht heeft op een school opleiding.

Ook mijn kleding project voor de allerarmsten in de provincie en de slumbs van Pattaya, met dank aan Harrie ter Laak die mij fantastisch assisteert vanuit Nederland.

Ik wil nog wel proberen om een van mijn boeken af te maken, waarvan “Millionairs with empty pockets” ver gevorderd is. Ook nog een begin gemaakt voor een CD “IN MEMORIAM” met topsongs van overleden Topartiesten, maar totaal geen haast meer, want mijn opgroeiende kids gaan nu voor alles.

Met vriendelijke groet,
Colin de Jong

5 REACTIES

  1. We dachten dat je iedere dag meer dan genoeg te doen had met Olleke Bolleke !!
    Ipv rustiger aan , ga je nog meer doen. Denk jij net zoals Colin ook aan je gezondheid?!

  2. Colin was en blijft voor mij: de spreekbuis vd expats uit Pattaya & Jomtien area.De voormalige Hollandse artikels, waren leuk om te lezen.Eerste maal was ik er in 1975.ik verbleef in de toenmalige Hyatt nu het Montien htl.Dan vanaf 1985 tm 1997 tenminste 4x jaarlijks.omwille van thaise relaties bleef ik in de Dusit of de Siam Bayshore Resort. Colin is en blijft het boegbeeld vd betere Expat.’n funktie als Honorary Consul zou kunnen…..

Comments are closed.