Home Featured HUURMOORDENAAR DOOR DE LOKALE BEVOLKING OPGEPAKT NA TWEE MANNEN IN PHANG NGA OVERHOOP GESCHOTEN TE HEBBEN

HUURMOORDENAAR DOOR DE LOKALE BEVOLKING OPGEPAKT NA TWEE MANNEN IN PHANG NGA OVERHOOP GESCHOTEN TE HEBBEN

0
HUURMOORDENAAR DOOR DE LOKALE BEVOLKING OPGEPAKT NA TWEE MANNEN IN PHANG NGA OVERHOOP GESCHOTEN TE HEBBEN

~EEN BOK SCHIETEN~

(Een stommiteit begaan)


PHANG NGA:- Gisteren werd een 50-jarige huurmoordenaar, Khun Banjong Chaisawad, door de lokale bevolking in het Takuapa-district, Phang Nga, gevangen nadat hij twee mannen had neergeschoten die op dat moment aan een visvlot werkten.

De politie van Ban Namkem ontving gisteren (19 maart) een rapport over twee mannen die werden neergeschoten, de twee mannen waaronder de 39-jarige Sudkhet Samranrat, die in zijn longen was neergeschoten en de 33-jarige Sorapong Khamsawang, die in zijn maag werd geschoten raakte daarbij ernstig gewond en werden overgebracht naar het Takuapa-ziekenhuis.

De twee werden neergeschoten tijdens het vissen op het vlot door twee mannen die op een motorfiets arriveerden. De motorrijder zat op de fiets te wachten terwijl de huurmoordenaar naar de twee vissers liep en een gesprek begon met Sudkhet waarna hun zijn pistool trok en de totaal verraste slachtoffers neerschoot.

Getuigen in de omgeving aastten zich om de huurmoordenaar te vangen voor hij de andere man in de maag neerschoot. De schutter viel met zijn wapen en al in het water waarna hij overrompeld werd door de lokale bevolking en getuigen van deze huurmoordenaar.

Het .38 pistool van de schutter werd later in het water met 4 ontbrekende kogels gevonden.
De huurmoordenaar werd naar het politiebureau van Takuirose maar weigerde op dat moment details met de politie te bespreken.

De motorrijder die de schutter ter plekke bracht was al gevlucht en de politie zet de zoektocht naar hem voort.

Informatie en bron:
Foto’s: phuketgazette
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand
Bron: phuketgazette