Home Algemeen HULDE AAN HET BESTUUR VAN DE NVT PATTAYA VOOR DE ORGANISATIE VAN DE VERFRISSENDE SHOW VAN KARIN BLOEMEN

HULDE AAN HET BESTUUR VAN DE NVT PATTAYA VOOR DE ORGANISATIE VAN DE VERFRISSENDE SHOW VAN KARIN BLOEMEN

0
HULDE AAN HET BESTUUR VAN DE NVT PATTAYA VOOR DE ORGANISATIE VAN DE VERFRISSENDE SHOW VAN KARIN BLOEMEN

HULDE AAN HET BESTUUR VAN DE NVT PATTAYA VOOR DE ORGANISATIE VAN DE VERFRISSENDE SHOW VAN KARIN BLOEMEN

~ERE WIE ERE TOEKOMT~

JOMTIEN:-Gisteren mocht Olleke Bolleke deel uitmaken van het enthousiaste publiek, welke een heerlijke avond in gezelschap mochten doorbrengen met de diva van het Nederlandse theater:

KARIN BLOEMEN

Het bestuur van de NVT Pattaya onder de bezielende leiding van voorzitster Tina Banning – Eissing heeft het geweldig voor elkaar gekregen om het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen, waarbij de dames van activiteitencommissie Diny van Dieten en Annelies Lutjens er van alles aan hadden gedaan om iedereen een super leuke goedverzorgde avond te bezorgen.
Natuurlijk wel met de hulp van Siep, Ben, Fred, Peter en Loek die de zaalverzorging en de verlichting op hun schouders genomen hadden.

Voor wat betreft te performance van “La Bloemen” kan ik alléén maar schrijven,

FENOMENAAL

Als Olleke Bolleke één kanttekening mag plaatsen, dan zou dat zijn dat er weinig mensen naar deze rasartieste kwam kijken, een zangeres met een dijk van een stem, een nachtegaal zou er jaloers op kunnen zijn.

De fysieke afmetingen van deze cabaretière zorgen ervoor dat zij over een eigen klankkleur beschikt waarbij zij zonder zichtbare moeite de vier octaven haalt. De tweedeling van haar borst en kopstem kwam in de buurt van een zuivere sinusgolf en bracht de puurheid van een geroutineerde Hollandse zangeres naar boven.

Dit kwam vooral naar voren bij haar performance waarbij zij verschillende Nederlandse artiesten zoals Adèle Bloemendaal, Conny Stuart, Ruth Jacott, Rita Reijs en verschillende andere zangeressen in een grappige parodie weergaf, waarbij de minutenwals van Jasperina de Jong op een ongeëvenaarde wijze werd neergezet.

Voor en tijdens de pauze kon men genieten van een uitgebreid Thais fingerfood buffet, waarbij de “eeuwige hollandse bitterbal” natuurlijk niet ontbrak.

Kortom voor Olleke Bolleke was het een bijzonder geslaagde avond, waarbij ik niet overdrijf dat vele andere aanwezigen ook BIJZONDER genoten zullen hebben.

BEDANKT NVT PATTAYA

Olleke Bolleke in Pattaya