Home Featured HUIZEN VAN DE SAMCO GELDLOPERS INZAKE OVERVAL VORIGE WEEK DIT WEEKEND DOORZOCHT

HUIZEN VAN DE SAMCO GELDLOPERS INZAKE OVERVAL VORIGE WEEK DIT WEEKEND DOORZOCHT

3

~DE PAN BIJ DE STEEL PAKKEN~
(Iets op de juiste manier doen)


Pattaya – “Vorige week woensdag veroverde een nog onbekende gewapende man een geldtransport waarbij er vandoor ging 8.860.00 Baht. Deze overval vond plaats bij de big C aan de Sukhumvit Road, op het moment dat de geldlopers uit de auto waren en de kluisdeur van de auto geopend hadden om het geld van Siam Commercial Bank te deponeren, de man ging aan de haal met de geldzak na enkele pistoolschoten gelost te hebben”.

Nadat een (lege) geldzak het afgelopen weekend door dorpelingen in de bosrijke omgeving in de buurt van Soi van Khao Noi in Pattaya Oost werd gevonden, zijn specialisten van forensische afdeling koortsachtig bezig geweest met de analyse van de vingerafdrukken, haren en andere sporen van het enige bewijs.image

De twee bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het leveren van medewerkers van Siam Administratieve Management Co, Ltd. (Samco), zijn zich nu aan het focussen op de resultaten van het onderzoek, nadat een ander onderzoek naar de antecedenten van de geldlopers, de 26-jarige Methakorn Supadee en de 28-jarige Jeerasak Seeladlao hen leidde naar de woningen van deze twee geldlopers in Pattaya en Laem Chanbang.

Daarnaast zijn er van twee Samco geldlopers DNA monsters genomen, die vervolgens door forensische wetenschappers worden vergeleken met de forensische resultaten die op de geldzak die door de forensische wetenschappers zijn gevonden.image

Natuurlijk zult u als kritisch lezer van Olleke Bolleke denken dat er sporen op de geldzak van de geldlopers aan te treffen zijn, alle geldzakken waren immers die dag door hun handen gegaan, dus zal het ook zeer waarschijnlijk zijn, dat er sporen van hen op het bewijsmateriaal terug te vinden zijn. Desalniettemin meent de politie hier toch conclusie aan te kunnen verbinden, welke dit zijn kan Olleke Bolleke u nu nog niet mededelen.

Politie kolonel Sukthat Pumpanmuang, de hoofdcommissaris van de politie Pattaya heeft inmiddels tussen neus en lippen laten weten dat hij optimistisch is, hij vertelde tegen de verslaggever van Olleke Bolleke dat de dader waarschijnlijk deze week nog mooie zilverkleurige armbanden krijgt.

Met dank aan Auke Boon

3 REACTIES

  1. Wees nu eerlijk Woensdag 6 april was een feestdag en waren alle banken gesloten.En (toevallig)worden die 2 banklopers overvallen.Moet ik nog meer zeggen?

    • Olleke Bolleke ,kan en (toevallig)komt er iemand voorbij(toevallig)op een brommer met(toevallig)een revolver op zak.Als het (toevallig)meezit heb je(toevallig)geluk.555

Comments are closed.