HUIS IN SATTAHIP STORT DE ZEE IN, DE DOCHTER DES HUIZES KOMT OM HET LEVEN

1
519

~ER GAAN NIET VEEL VRIENDEN IN EEN KLEIN HUIS~

(Arme mensen hebben niet veel vrienden)


SATTAHIP:- Vanmorgen in de vroege morgen kwam de 24-jarige dochter van een familie om het leven nadat hun oude houten huis in de zee in het district Sattahip van Chonburi stortte. Bij dit incident raakte drie andere familieleden licht gewond.

Het incident gebeurde op de vroege dinsdagmorgen 22 augustus, toen een in de zee gebouwd houten huis op ongeveer 30 meter vanaf de Beach Road ter hoogte van de Pratuang pier in de zee stortte. Het huis werd ondersteund door houten en enkel cementpalen.

Luitenant kolonel Pasawat Siriporn van het korps Sattahip vertelde dat het huis omstreeks de klok van 01:00 uur aan de sterke stroming van de zee ten prooi gevallen was.
Toen de politie en reddingswerkers op de scène aankwamen, lagen er drie familieleden aan de waterkant

Een jonge bewusteloze vrouw werd van een stuk drijvend hout geplukt. Ze werd in allerijl naar het Queen Sirikit ziekenhuis in Sattahip, waar de doktoren niets anders konden doen dan haar dood uit te spreken.
Het slachtoffer werd geïdentificeerd als de 24-jarige Khun Punyanut Buasatien, een recent afgestudeerde studente van de Burapha Universiteit.

De oudste broer van khun Punyanut, de 26 jaar oude Khun Warinthorn vertelde tegen de politie, dat zij met hun vieren in het oude houten huis woonde, hij, zijn zus Punyanut, hun 62-jarige moeder en zijn dochtertje van 7.

Toen zij gisteren in hun huis zaten, begon het huis plotseling stevig te schudden. Khun Punyanut was bang dat het huis in zou storten en ging liever bij de buurman slapen.

Nadat iedereen het huis verlaten had, ging Khun Punyanut nog even terug om wat persoonlijke bezittingen op te halen. Toen ze het huis betrad, viel het in de woelige zee, zo verklaarde hij.

Informatie en bron:
Foto’s: Thais PBS
Tekst: Olleke Bolleke
Bron: Thais PBS

1 REACTIE

Comments are closed.