Home Featured HOTELEMPLOYEE IN CHIANG MAI ZET BEROVING IN SCENE

HOTELEMPLOYEE IN CHIANG MAI ZET BEROVING IN SCENE

0
HOTELEMPLOYEE IN CHIANG MAI ZET BEROVING IN SCENE

~IEDER IS EEN DIEF IN ZIJN EIGEN NERING~

(Ieder zoekt zijn voordeel)


CHIANG MAI:- Een werknemer in een hotel die beweerd dat hij was aangevallen en beroofd in het luchthavenhotel van Chiang Mai heeft toegegeven dat hij het uit z’n duim gezogen had.

Yossakorn Detdiawying gokte en had snel geld nodig. Dus sneed hij zich in zijn arm met een mes en stal Bt 35.000 die hij verstopte in het hotel.

Hij vertelde de politie dat 3 mannen het hotel binnen kwamen, hem aanvielen, en het kantoor leeg roofden. Ze vluchtten daarna op een motor met het geld en de CCTV server, beweerde hij.

De Thaise Krant Daily News prees de Thaise politie die de onverlaat snel door hadden. Pol. kol. Piyaphan zegt dat de politie geen beelden van de beroving hadden, maar meer dan genoeg CCTV beelden in de nabije omgeving – die niets lieten zien wat zelfs maar leek op een beroving. Verder veranderde Yossakorn zijn verhaal verschillende keren, en dat was nogal verdacht.

Hij werd daarom onder druk gezet tijdens het verhoor en uiteindelijk gaf hij toe dat hij de beroving in scene had gezet om zijn gokschulden te kunnen betalen.

De politie heeft aanklachten wegens het indienen van een valse aangifte bij de politie en wegens diefstal tegen hem ingediend.

Vautje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: ThaiVisa
Content: B. Botje in Noord Thailand
Bron: Daily News