HONGERIG ECHTPAAR VREET DURE KOI KARPERS VAN COLLECTIONEUR IN BANGKOK OP!

0
1203


~HONGER IS DE BESTE KOK~

(wanneer men honger heeft, smaakt alles goed)


BANGKOK:- Een echtpaar bekende de diefstal van 25 vissen in twee beurten. De eerste keer vier vissen en de twee keer 21 vissen. Ze stalen de vissen omdat ze honger hadden.Haeman Suchaleaw, 26 en Srisamon Lapluea, 34 zijn aangeklaagd wegens diefstal, en moesten zich tegenover de (voormalige) eigenaar verontschuldigen. Ze hadden haar dure koi karpers gestolen en opgegeten. De twee gaven toen tot de drie verdachten te behoren die door CCTV camera’s op de film gezet zijn.

“We probeerden om onze sleutelhangers te verkopen,” zei Haeman. “Het regende, dus stopten we om te schuilen. Toen zagen we die vissen. We hadden niets te eten, dus aten we ze op.” De twee gaven in tranen toe de koi geroosterd te hebben en gegeten met kleefrijst.

De eigenaresse Rawadee Kietkamchornpattana, 44, zegt dat ze ’s ochtends om 8 uur zoals gewoonlijk de vissen wilde voeren ze de vissen miste. Het ging haar niet om de waarde (koi karpers kunnen heel duur zijn), maar om de vissen zelf. Ze had die vissen al meer dan 10 jaar.

De 21 gestolen vissen waren 20 japanse koi karpers en 1 Nijltilapia. De andere verdachte, alleen bekend als ‘Jack’ is voortvluchtig.

Bron: Khaosod