HOGE LEGEROFFICIER ZOU MEER DAN 70 JONGENS VERKRACHT HEBBEN EN HEN MOGELIJK MET AIDS BESMET HEBBEN

0
296

~OPZIENBAREND NIEUWS~


KHON KAEN:- Generaal Surachet Hakparn, het plaatsvervangend hoofd van het Immigration Bureau heeft vanmiddag een persconferentie gehouden waarin bekend werd gemaakt dat de 43-jarige luitenant-kolonel Chakkrit Kearnsan, officier bij het derde regiment der cavalerie “Prem Tinsulanonda”, middels een arrestatiebevel van hoogste administratieve rechtbank gearresteerd is.

In dit arrestatiebevel worden 6 beschuldigingen beschreven, de zaak kwam aan het rollen toen een minderjarige jongen bij de politie een aanklacht tegen een man indiende voor verkrachting in de auto van de officier.

Vervolgens werd er een onderzoek uitgevoerd tot het duidelijk werd dat de beschuldigde een hoge militaire officier in het gebied van Khon Kaen was. Daarop begon de overheid bewijs te verzamelen om een ​​aanhoudingsbevel van de militaire rechtbank van KMT te verkrijgen.

De gearresteerde officier zou zich op Facebook hebben voorgedaan als een jonger iemand en zou daarbij zelfs een foto hebben gebruikt van een jonger persoon. Door de vaak minderjarige jongens op zijn persoonlijke Facebookpagina genaamd “Chakrit Ked Sing” uit te nodigen, wist hij jongens te overtuigen en sprak met hen uitgebreid over seks en pornografie.

Toen er uiteindelijk een afspraak werd gemaakt en de jongens op een afgesproken plaats ontmoette, waren de jongens verbaasd dat de jongen met wie zij afgesproken hadden en oudere man was, die in de verste verte niet leek op de persoon zoals op Facebook was gepubliceerd. De jongens gedwongen om in de auto te stappen waarin ze later onzedelijk betast en verkracht werden.

De met HIV geïnfecteerde officier is sinds 2009 gediagnosticeerd met HIV en werd in 2558 opgenomen in het ziekenhuis en slechts 8 maanden terug naar Khon Kaen verhuisd.

Generaal Surachet vertelde tijdens de persconferentie dat de officier bekend had dat hij met totaal 75 jongens contact had gehad.

Het onderzoek met een multidisciplinair team is nog steeds gaande maar dat zal enige tijd duren omdat er slachtoffertjes waren van 15 jaar jaar en jonger. De officier zou in verschillende provincies in het land gewoond hebben, zodat zij slachtoffers ook uit het gehele land komen. Dit heeft tot gevolg dat multidisciplinair team met de ouders van de slachtoffertjes moeten gaan praten zonder dat dorpsgenoten hier lucht van zouden krijgen en het gebeurde een eigen weg gaat volgen.

Deze aangiftes moeten bij de politie gemeld worden of op politiebureaus in het hele land om de vermeende dader te vervolgen, wat een maatschappelijk gevaar is dat iemands geestelijk en emotioneel ongemak veroorzaakt nadat het interview is afgerond.

Na het voorlopig verhoor beschuldigde de aanklager khun Kearnsan van 6 beschuldigingen, waaronder kinderen jonger dan 15 jaar.

De gerechtelijke procedure gaat door, uw nieuwsbeer zal deze afschuwelijk zaak volgen.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron:
Illustraties: posttoday
Content: Olleke Bolleke
Bron: posttoday.com