HET VOOR 30 MILJOEN BAHT OPGEKNAPT POLITIE-BUREAU AAN DE BEACH ROAD VAN PATTAYA FEESTELIJK GEOPEND

1
701

~HET KOMT UIT DE LENGTE OF BREEDTE~

(Een goed verstaande heeft genoeg aan een half woord)


PATTAYA:- Eerder deze week knipte de politiecommandant van de provincie Chonburi bij het hoofdbureau van politie aan de Beach Road van Pattaya een lintje door om daarmee de renovatiewerkzaamheden aan het gebouw in de orde van 30 miljoen Baht ten einde te brengen en het gebouw voor geopend te verklaren

De politie majoor generaal Nantachart Supamongkol was speciaal uit Chonburi gekomen om bij deze ceremonie aanwezig te zijn, naast hem waren een tal van andere naast andere topagenten en regeringsfunctionarissen meegekomen om de zegeningen van de negen monniken gade te slaan.

Het politiebureau is één van de drie “New Era Politie bureaus” die zijn gerenoveerd tijdens het ontwikkelingsplan voor infrastructuurinfrastructuur in Thailand.

De make-over van dit bureau aan de Beach Road kostte 30 miljoen baht, de twee overige politiebureaus bevinden zich elders in de stad (Banglamung en Nongprue).

Elk van de drie politiebureaus kreeg een budget van 30 miljoen baht om de faciliteiten te verbeteren, waaronder de realisatie van afdelingen voor onderdrukking van misdrijven, publieke zaken, verkeer en onderzoek.
Elk bureau kreeg zelf de keuze om het geld te besteden aan het bouwen van nieuwe faciliteiten of de bestaande te verbeteren.

Bent u onlangs op een politiebureau na de renovaties geweest, laat uw mening over de veranderingen als reactie achter op het blog van Olleke Bolleke.

Informatie en bron:
Foto’s: Pattaya Mail
Content: Olleke Bolleke in Pattaya
Bron: Pattaya Mail

1 REACTIE

  1. 30 MILJOEN???????????????????
    Er moeten dan wel gouden deurknoppen geplaatst zijn, want ik kan al dat geld er niet van af zien.
    Zal maar eens informeren wanneer het theetijd is.
    Wie weet kan ik er nog iets van leren.

    LOUISE

Comments are closed.