HET VOGELVROUWTJE IN BANGKOK ZAL MET STEVIGE BOETES TE MAKEN KRIJGEN ALS ZIJ NIET DIRECT STOPT MET DE VOEREN VAN DEZE VOGELS

0
534

~IEMAND HET LEVEN ZUUR MAKEN~

(Iemands leven vervelend maken)


BANGKOK:- De leden van het gemeente bestuur van Laksi in het noorden van Bangkok hebben genoeg van het Thaise vogelvrouwtje, dat met het voeren van honderden duiven het leven van de inwoners van Thung Song Hong door honderden duiven zuur maakt.

Khu Deuanchai is bekend geworden als “Granny Pigeon” nadat het verhaal van haar capriolen online werd gepost.

Ze vertelde tegen onze verslaggever dat ze al 10 jaar soi-honden voedt. Toen, als een dierenvriend, op een bepaald moment begon ze ook met het voeten van de duiven.

“In het begin waren er slechts twee of drie. In de loop van de tijd kwam er steeds meer en moest ik voedsel die ik ze gaf vergroten. Ik wist niet dat ik iets verkeerd deed”.

Nu heeft khun Khajeerat Jenakhom van de gemeente haar de oorlog verklaard en dat nu genoeg is.

Na een diepe, schone en desinfecterende schoonmaak van al het beschimmelde oude voedsel in het Soi Kamphaengphet 6-gebied, heeft ze Granny Pigeon erkent dat wat ze doet in strijd is met de voorschriften inzake volksgezondheid.

Als het vogelvrouwtje door blijft gaan met het voeten, staat haar drie maanden cel en een boete van 25.000 baht te wachten.

Deuanchai realiseert zich nu dat het niet alleen om duiven gaat maar ook dat ze buren heeft.

“Ik zal het niet meet doen,” beloofde ze plechtig aan onze verslaggever ter plaatse.

Informatie en bron:
Illustraties: SanookNews
Content: Olleke Bolleke in Bangkom
Bron: SanookNews