HET VERKRACHTEN VAN EEN OUDERE ZUS WAS NIET GENOEG, DE MAN KWAM TERUG EN VERKRACHTTE OOK DE JONGERE ZUS IN BANGKOK

0
951

~ELKE GEK HEEFT ZIJN GEBREK~

(Niemand is volmaakt. Aan iedereen mankeert wel iets)


BANGKOK:- Een Thaise man die een vrouw verkrachte, keerde terug naar haar kamer om haar opnieuw te mishandelen. Maar dit keer was ze er niet, dus nam hij haar 15-jarige jongere zusje daar maar voor in de plaats.

Vervolgens verkrachtte hij haar op brute wijze in een achterwijk in het Rama 2-gebied van Bangkok.

Hij sloeg naderhand op de vlucht nadat het slachtoffer naar de politie was gegaan.

Uiteindelijk de 20-jarige khun Ekkarat Bunteng alias “Arm” afgelopen maandag in zijn kamer van het Charoensuk appartementencomplex in Ekachai Soi 76 gearresteerd.

De verslaggever van DailyNews meldde dat khun Ekkarat op 27 september vorig jaar naar een appartement was gegaan om een ​​vrouw te ontmoeten die hij eerder had verkracht. Ze had het incident destijds niet gemeld.

Hij trof haar daar dit keer niet aan en bedreigde het jongere zusje, net 15 jaar oud, om met hem mee te gaan. Hij probeerde haar over te halen om samen met hem sexy foto’s in de buurt van een autopark door een warenhuis in het Rama 2-gebied te maken maar ze werden toen gestoord.

Hij nam haar toen mee naar de woestenij in Soi Khunnakorn Mansion twee kilometer verderop, waar hij de tiener verkrachtte. Daarna nam haar mee naar huis en bedreigde haar om het incident niet te melden.Maar ze ging toch naar de politie van Tha Kham die toen ook over de vorige verkrachting werd geïnformeerd

Er werd een arrestatiebevel uitgevaardigd door het hof van Thanyaburi, onderwijl bleef Ekkarat op verschillende plaatsen ondergedoken tot zijn aanhouding op afgelopen maandag.

Hij had eerder een jaar in de gevangenis gezeten en heeft een reeks strafbare feiten gehad, waaronder diefstal, omgang met gestolen goederen en wapencriminaliteit.

Vaudje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: DailyNews
Content: Olleke Bolleke in Bangkok
Bron: DailyNews