HET VAKANTIE EILAND KOH SAMUI HEEFT VOLGENDE MAAND WEER EEN FANTASTISCH EVENEMENT OP DE AGENDA STAAN

0
400

~ERGENS MET VOLLE TEUGEN VAN GENIETEN~

(Ergens heel erg van genieten)


SURAT THANI:- Deze provincie heeft in samenwerking met de Tourism Authority of Thailand (TAT) en een aantal agentschappen de handen ineengeslagen om volgende maand het jaarlijkse Samui Festival voor 2019 presenteren.De gouverneur van Surat Thani, khun Witchawut Jinto heeft vandaag de officiële datum van het evenement aangekondigd. Het evenement zal dus van 14 tot 19 september 2019 op Koh Samui Island worden gehouden.

Gedurende deze periode zullen er op het eiland een tal van activiteiten zoals optochten en concerten, worden gehouden. Vooral de Nathon-pier is actieve lokatie, daar wordt elke dag van 12.00 uur tot middernacht het Art Lane gehouden zal er volop Food Street te verkrijgen zijn en de OTOP Market zal de rode draad op deze pier gaan vormen. Tot middernacht zullen er kooklessen en live muziekuitvoeringen gegeven worden.

Ondertussen is er op 15 september om 5.30 uur een Samui Marathon Event en de Samui Trail, terwijl om 6.30 uur een Tour of Samui wielerevenement zal plaatsvinden.

Geïnteresseerde personen kunnen meer informatie vinden door contact op te nemen met de Tourism Authority of Thailand’s Hotline 1672 of website tourismthailand.org te raadplegen of in september lekker naar dit mooie eiland te komen.

Foutje gezien? Mail mij, ik zal u dankbaar zijn.
Informatie en bron
Illustraties: Photosstock
Content: Olleke Bolleke in Zuid Thailand